Lifestyle

Πλήθος διασήμων στο Ηρώδειο για την παράσταση – αφιέρωμα στη Μελίνα Μερκούρη!

Πλημμύρισε το Ηρώδειο από κόσμο για την παράσταση: «Μελίνα: όπου και να ταξιδέψω, η Ελλάδα...»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η παράσταση «Μελίνα: όπου και να ταξιδέψω, η Ελλάδα…», ένα μεγάλο αφιέρωμα στη Μελίνα Μερκούρη με πρωταγωνίστρια την Μαρία Ναυπλιώτου παρουσιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο Ηρώδειο.

Το μουσικό σκέλος του αφιερώματος επιμελείται ο κορυφαίος συνθέτης και συνεργάτης της Μελίνας Μερκούρη, Σταύρος Ξαρχάκος. Τα τραγούδια της Μελίνας ερμηνεύουν η Έλλη Πασπαλά και η Ηρώ Σαΐα. Για την παράσταση έχουν συνεργασθεί το Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη, ο Πολιτιστικός Οργανισμός Πρεσπών και η ADaM Productions του Θεάτρου Badminton.

Δες στο TLIFE όλους όσους βρέθηκαν εκεί

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα