Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ποιο είναι το άρωμα που ταιριάζει απόλυτα στο ζώδιό σου

Ποιο είναι το άρωμα που ταιριάζει απόλυτα στο ζώδιό σου

Η αστρολογία είναι κάτι στο οποίο στρέφονται πολλοί άνθρωποι για να βρουν απαντήσεις όσον αφορά την ερωτική τους ζωή, την καριέρα τους, την υγεία τους και τα οικονομικά τους.

Είναι μια τέχνη με μακραίωνη παράδοση και σήμερα αναγνωρίζεται ως ψευδοεπιστήμη, μιας και δεν έχει αποδειχτεί επιστημονικά κατά πόσο οι θέσεις και οι κινήσεις των άστρων και των πλανητών θα μπορούσαν να επηρεάσουν τους ανθρώπους και τα γεγονότα στη Γη, ωστόσο εξακολουθεί να καταλαμβάνει ένα μεγάλο μερίδιο από ανθρώπους που συνεχίζουν να την πιστεύουν και να την ακολουθούν, κάνοντας πολλές επιλογές βάση του ζωδίου τους.

Μια από αυτές τις επιλογές που θα μπορούσε να κάνει ένας άνθρωπος βάση του ζωδίου του, είναι το άρωμα του. Αν λοιπόν ψάχνετε ένα άρωμα που να ταιριάζει στο ζώδιο σας ή απλά ψάχνετε ένα νέο άρωμα, ακολουθούν 12 αρώματα καθένα από τα οποία αντιστοιχεί σε ένα από τα ζώδια του Ζωδιακού Κύκλου.

Κριός – Acqua Di Parma Colonia Essenza

Ένα ένα μοντέρνο κλασικό άρωμα εσπεριδοειδών και ξύλων με έντονη προσωπικότητα που ενσωματώνει όλες τις παραδοσιακές αξίες της Colonia, εκφράζοντας, ωστόσο, κάτι νέο και μοναδικό.

Ταύρος – Penhaligon’s Hammam Bouquet

Το Hammam Bouquet της Penhaligon’s είναι ένα πολυτελές άρωμα μιας περασμένης εποχής. Παίρνει έμπνευση από τα τουρκικά λουτρά στο Mayfair του Λονδίνου, και διαθέτει σαγηνευτικές νότες όπως κεχριμπάρι, φασόλι Τόνκα, σανταλόξυλο και τριαντάφυλλο.

Δίδυμοι – Jo Malone Amber & Lavender Cologne

Ένα άρωμα από τον βρεταικό οίκο Jo Malone, το οποίο περιέχει καταπραϋντικές νότες όπως η λεβάντα που βοηθούν στη χαλάρωση και το “καθαρισμό” του νου, αλλά και διεργετικές νότες όπως η μέντα και ο ευκάλυπτος, που βοηθούν στην αποφασιστικότητα του ατόμου.

Καρκίνος – Gucci Mémoire D’Une Odeur

Ο αρωματοποιός Alberto Morillas συνέθεσε ένα unisex άρωμα, του οποίου σκοπός είναι να σας ταξιδέψει στον κόσμο της μνήμης και να φέρει στην θύμιση σας εικόνες από vintage εποχές. Διαθέτει Ιταλικό Χαμομήλι, φρέσκο γιασεμί, κεδρόξυλο και μυστηριώδη ιβίσκο.

Λέων – Panah London 24k Citrus Extrait De Parfum

Ένα άρωμα το οποίο διαθέτει αναζωογονητικές νότες, όπως βετιβέρ, λεμόνι, πιπέρι, κέδρο και ξύλο γκουαϊακ, οι οποίες ταιριάζουν απόλυτα στην φύση και στον χαρακτήρα ενός Λέοντα.

Παρθένος – Clean Reserve Warm Cotton

Ένα ελαφρύ και δροσιστικό άρωμα, το οποίο είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Περιέχει βέτιβερ, βενζοΐνη, καθώς και υπαινιγμούς από τζίντζερ, δυόσμο και musk. Τέλος, οι ελαφριές νότες λουλουδιών το κάνουν ιδανικό για τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες.

Ζυγός – Molton Brown Geranium Nefertum

Το Geranium Nefertum είναι το πιο αντισυμβατικό άρωμα του οίκου Molton Brown. Στην καρδιά του υπάρχει το γεράνι, το οποίο δίνει την αίσθηση ασφάλειας και της σταθερότητας, ενώ για τις νότες κορυφής χρησιμοποιήθηκε φρέσκο ​​φύλλο συκιάς και περγαμόντο.

Σκορπιός – Tom Ford Private Blend Patchouli Absolu

Το Private Blend Patchouli Absolu ειναι η προσωπική ωδή του Tom Ford σε ενα συστατικό συνυφασμένο με τη δική του ιστορία. Η μοναδική αρωματική νότα του 1970, προκαλεί χαλαρή σεξουαλικότητα και μεταμεσονύχτια λάμψη.

Τοξότης – Comme Des Garcons Black Pepper

Το Comme Des Garçons Black Pepper είναι ένα μαγευτικό και ιδιαίτερα σοφιστικέ άρωμα για τον σύγχρονο άνδρα που ζει σύμφωνα με τους δικούς του κανόνες. Το πιπέρι της Μαδαγασκάρης συναντά το κέδρο, το πατσουλί και το φασόλι tonka, και το αποτέλεσμα είναι ένα άκρως φλογερό άρωμα με musk νότες.

Αιγόκερως – Le Labo Vetiver 46

Είναι χωρίς αμφιβολία το πιο αρσενικό άρωμα από τις δημιουργίες της Le Labo, που συνδυάζει 46 παραδοσιακά «ανδρικά» αποστάγματα όπως το πιπέρι, το gaiac labdanum και τον κέδρο. Το αρωμα του λιβανιού του δίνει μια πνευματική διάσταση.

Υδροχόος – Floral Street Ylang Ylang Espresso

Ένα πολύ ιδιαίτερο άρωμα, το οποίο διαθέτει ασυνήθιστους συνδυασμούς, όπως εσπρέσο, σοκολάτα, κάνναβη και χαβιάρι. Η μυρωδιά του είναι δυνατή, ζωηρή και έντονη που ταιριαζουν με την μη συμβατική φύση του ζωδίου.

Ιχθύες – Diptyque Eau Duelle

Το Eau Duelle είναι ένα άρωματικό ταξίδι αντιθέσεων που συνδυάζει τη γλυκύτητα της βανίλιας με τον πικάντικο χαρακτήρα από τα ανατολίτικα και συναρπαστικά μπαχάρια.

Πηγή: perpetual.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις