Τρίτη, 21 Μαΐ
23oC Αθήνα

Πως περνούν τα ζώδια το καλοκαίρι τους, τι προτιμούν; Plus: Summer tips…

Πως περνούν τα ζώδια το καλοκαίρι τους, τι προτιμούν; Plus: Summer tips…

Στις 21 Ιουνίου, που είναι η ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου, ξεκινά επίσημα και η έναρξη της πιο όμορφης, ανέμελης, ξεκούραστης, αλλά και διασκεδαστικής εποχής του έτους, του καλοκαιριού!

Στις 21 Ιουνίου, που είναι η ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου, ξεκινά επίσημα και η έναρξη της πιο όμορφης, ανέμελης, ξεκούραστης, αλλά και διασκεδαστικής εποχής του έτους, του καλοκαιριού! Ο Ήλιος βρίσκεται πιο κοντά στη Γη, χαρίζοντας ενέργεια, δυναμισμό, χαρά και αισιοδοξία. Μας παροτρύνει να έρθουμε πιο κοντά στα ζητούμενα της καρδιάς μας, να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας μέσα από δραστηριότητες και συναισθήματα, τα οποία είχαμε σε νάρκη κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Από την 21η Ιουνίου ως την 21η Ιουλίου, που αστρολογικά είναι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού και είναι η γενεθλιακή περίοδος του Καρκίνου, κυριαρχεί η επιθυμία να βιώσουμε συναισθήματα που μας είχαν λείψει, να βρεθούμε κοντά στις ρίζες μας, στην οικογένειά μας, να νιώσουμε τη ζεστασιά, τη σιγουριά και την ασφάλεια μέσα από τους φίλους, την οικογένεια ή και τον ερωτικό σύντροφο. Αυτήν τη χρονική περίοδο δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι γίνονται και αρκετοί γάμοι, αφού είναι κυρίαρχη η επιθυμία της ένωσης και της οικογενειακής θαλπωρής.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε