Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι: «Από τα τρία παιδιά του Γουίλιαμ, ένα θα καταλήξει σαν εμένα, εφεδρικό»

Πρίγκιπας Χάρι: «Από τα τρία παιδιά του Γουίλιαμ, ένα θα καταλήξει σαν εμένα, εφεδρικό»

Ο πρίγκιπας Χάρι σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε στην «Telegraph», εξέφρασε την ανησυχία του για την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις, τα παιδιά του Πρίγκιπα Γουίλιαμ. Εξήγησε ότι οι προσπάθειές του να φέρει στο φως τον δικό του πόνο θα έχουν θετικό αποτέλεσμα για την επόμενη γενιά.

«Αν και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και εγώ έχουμε μιλήσει γι’ αυτό μία ή δύο φορές και μου έχει ξεκαθαρίσει ότι τα παιδιά του δεν είναι δική μου ευθύνη, εξακολουθώ να νιώθω ευθύνη», είπε ο Πρίγκιπας Χάρι.

«Από αυτά τα τρία παιδιά, τουλάχιστον ένα θα καταλήξει σαν εμένα, το εφεδρικό… Η ρεζέρβα… Και αυτό με πονάει, αυτό με ανησυχεί, τόνισε ο Χάρι.

Ο πρωτότοκος γιος του Γουίλιαμ, πρίγκιπας Τζορτζ, είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου πίσω από τον πατέρα του, ενώ τα μικρότερα αδέλφια του, Πριγκίπισσα Σάρλοτ και Πρίγκιπας Λούις είναι στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Ο Χάρι αναφέρθηκε και στα δικά του παιδιά, εξηγώντας ότι δεν θα επέτρεπε στον Άρτσι, τον μεγαλύτερο γιο του, να ζήσει την ίδια «τραυματική» εμπειρία με εκείνον και τον αδελφό του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις