Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ διέψευσαν τις φήμες χωρισμού – Είδαν αγκαλιά αγώνα του NBA

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ διέψευσαν τις φήμες χωρισμού – Είδαν αγκαλιά αγώνα του NBA
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ διέψευσαν τις φήμες που τους «ήθελαν» να χωρίζουν και φάνηκαν πιο ερωτευμένο από ποτέ, αφού πήγαν να δουν αγώνα του NBA και καθόντουσαν αγκαλιά στις θέσεις τους.

Οι φήμες για χωρισμό του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ «φούντωσαν» από όταν έγινε γνωστό ότι ο δεύτερος γιος του βασιλιά Καρόλου θα πάει μόνος του στη Βρετανία στις 6 Μαΐου για να παραβρεθεί στην τελετή στέψης του.

Όμως, οι Σάσεξ διέψευσαν όλες αυτές τις φήμες, αφού εμφανίστηκαν δημόσια και αγαπημένοι στον 4ο αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς εναντίον των Μέμφις Γκρίζλις για τα playoffs του NBA.

Σύμφωνα με το People.com, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ήταν αγκαλιασμένοι και αντάλλαζαν φιλιά και τρυφερές αγκαλιές βλέποντας τον αγώνα.

Δείτε βίντεο από την εμφάνισή τους στο scoreboard του Staples Center:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan (fan page) (@_duchess_of_sussex)

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ από τότε που το Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι ο Πρίγκιπας Χάρι θα πάει μόνος του στη στέψη του βασιλιά Καρόλου στις 6 Μαΐου στη Βρετανία. 

Η σύζυγός του θα μείνει πίσω στην Καλιφόρνια, επειδή η τελετή στέψης συμπέφτει με τα γενέθλια του γιου τους, Άρτσι, ο οποίος θα γίνει 4 ετών. 

Για την ιστορία, πανηγύρισαν και νίκη των Lakers με 117-111, καθώς η ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς θέλει ακόμα μια νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση των playoffs του NBA.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις