Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ είναι λιγότερο δημοφιλείς στις ΗΠΑ από τον Άντριου

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ είναι λιγότερο δημοφιλείς στις ΗΠΑ από τον Άντριου
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η δημοτικότητα του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στις ΗΠΑ έχει κατρακυλήσει τόσο πολύ μετά το σατιρικό επεισόδιο του South Park που θεωρούνται λιγότερο δημοφιλείς και από τον Πρίγκιπα Άντριου, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο σεξουαλικό σκάνδαλο του Τζέφρι Έπσταϊν.

Σοκαριστικά είναι τα αποτελέσματα μιας νέας δημοσκόπησης για τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, καθώς φαίνεται πως η δημοτικότητά τους έχει κατρακυλήσει τόσο πολύ μετά τα «πυρά» του South Park, που πλέον οι βαθμολογίες τους στην έγκριση του κόσμου είναι στο -10 και στο -17, μια κατάρρευση 48 και 40 βαθμών αντίστοιχα στην έρευνα της Redfield & Wilton για λογαριασμό του Newsweek.

Αυτό σημαίνει πως θεωρούνται λιγότερο δημοφιλείς ακόμα και από τον Πρίγκιπα Άντριου, τον θείο του Πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο σεξουαλικό σκάνδαλο μαστροπείας του Τζέφρι Έπσταϊν και τις Γκισλέιν Μάξγουελ.

Αν και ο Πρίγκιπας Άντριου εξακολουθεί να έχει αρνητική βαθμολογία στην έρευνα της Redfield & Wilton, αυτή βρίσκεται μόλις στο -2, που σημαίνει ότι είναι λιγότερο αρνητική από αυτή του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Πρίγκιπας Άντριου διευθέτησε εξωδικαστικά τη διαμάχη που είχε με τη Βιρτζίνια Τζιούφρε, η οποία τον κατηγορούσε ότι την κακοποίησε σεξουαλικά ενώ ήταν φίλος με τον Τζέφρι Έπσταϊν, που αυτοκτόνησε στο κελί του μετά τις κατηγορίες για μαστροπεία, για τις οποίες έχει καταδικαστεί η Γκισλέιν Μάξγουελ.

Φαίνεται πως το σατιρικό επεισόδιο της γνωστής σειράς κινουμένων σχεδίων για ενήλικες, South Park, «χαντάκωσε» ακόμα περισσότερο τη δημοφιλία του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Στο επεισόδιο, οι φανταστικοί χαρακτήρες του «Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας του Καναδά» έκαναν μια παγκόσμια περιοδεία ιδιωτικότητας, κρατώντας πλακάτ «μην μας κοιτάτε», αφού διατυμπάνιζαν ότι είναι «θύματα».

Στο τέλος του εν λόγω επεισοδίου του South Park, ο πρίγκιπας παραδέχεται ότι «προσπαθώντας να γίνουμε brand, μετατραπήκαμε σε προϊόντα. Δεν χρειαζόμαστε άλλο Netflix και συνεντεύξεις. Μπορούμε να έχουμε μια φυσιολογική ζωή».

Στη συνέχεια, λέει στην πριγκίπισσά του ότι «σημασία έχει μόνο ό,τι έχουμε μέσα μας» και ανοίγει το στόμα της για να διαπιστώσει ότι η φωνή του κάνει ηχώ μέσα στη γυναίκα του, υπονοώντας δηλαδή ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι παντελώς άδεια ψυχικά.

Τελικά, ο «πρίγκιπας του Καναδά» αφήνει την «πριγκίπισσα» και γίνεται φίλος με τους υπόλοιπους χαρακτήρες του South Park, κάνοντας την πρόβλεψη ότι ο Πρίγκιπας Χάρι θα κουραστεί στο τέλος και θα χωρίσει τη Μέγκαν Μαρκλ.

Με πληροφορίες από DailyMail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις