Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Έβγαλαν βίντεο για να δείξουν ότι όλα είναι καλά μεταξύ τους

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Έβγαλαν βίντεο για να δείξουν ότι όλα είναι καλά μεταξύ τους

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν να δείξουν προς τα έξω ότι όλα είναι καλά μεταξύ τους και δεν ευσταθούν τα σενάρια που είχαν θεριέψει τελευταία και ανέφεραν ότι έχουν μαζευτεί πολλά μαύρα σύννεφα από πάνω τους και στο βάθος του ορίζοντα έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται το διαζύγιο.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκαν μαζί σε βίντεο στο οποίο το ζευγάρι δείχνει μέσα στην καλή χαρά.

Το βίντεο, που έχει διάρκεια δυο λεπτά και 40 δευτερόλεπτα, κυκλοφόρησε χθες (2.8.2023) το απόγευμα.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι καθισμένοι στον κήπο του σπιτιού τους στο Montecito των ΗΠΑ και φαίνονται να γελάνε κάνοντας συγχαρητήρια τηλεφωνήματα στους νικητές μιας νέας επιχορήγησης που έκαναν και είχε ως θέμα την ασφαλέστερη τεχνολογία.

Η εικόνα τους στο βίντεο δείχνει ειδυλλιακή και δεν επιβεβαιώνει τα σενάρια ότι ο γάμος τους περνάει κρίση.

Βέβαια, κάποιοι λένε ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν κανένα θέμα και παραμένουν αγαπημένοι.

Το ζευγάρι έδειξε προς τα έξω μέσω των εικόνων του βίντεο ότι παραμένει μαζί και είναι ευτυχισμένο.

Μια πηγή μάλιστα είπε πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ!: «Ο γάμος τους είναι μια χαρά», προσθέτοντας ότι οι αβάσιμες διαδικτυακές αναφορές περί χωρισμού προήλθαν από το επερχόμενο σόλο ταξίδι του Χάρι στην Αφρική. «Αυτό είναι ένα ταξίδι εργασίας. Δεν είναι σημάδι ταλαιπωρίας του γάμου τους».

Ο δεύτερος στόχος

Ο δεύτερος στόχος τους ήταν μέσω της ειδυλλιακής οικογενειακής εικόνας που παρουσιάζει το βίντεο να αντιστραφεί και το γενικά κακό κλίμα που υπάρχει απέναντί τους και το ίματζ τους προς τα έξω να αναβαθμιστεί.

Το ζευγάρι είχε μπει στο μάτι του κυκλώνα μετά την απόφασή του Χάρι να απαρνηθεί τα βασιλικά του αξιώματα και να πάει στις ΗΠΑ με την Μέγκαν. Μετά δε το βιβλίο του Χάρι, το «Spare» στο οποίο έσερνε τα εξ αμάξης στη βασιλική οικογένεια εκείνος και η Meghan Markle μπήκαν στο στόχαστρο όλων.

Από την άλλη ήρθε και η… μοναχική εμφάνιση του Harry στην τελετή στέψης του πατέρα του Καρόλου.

Η Μέγκαν δεν είχε πάει μαζί του στο Λονδίνο. Η επίσημη δικαιολογία ήταν πως έμεινε στις ΗΠΑ γιατί είχε διοργανώσει πάρτι γενεθλίων για το ένα εκ των παιδιών της. Μάλιστα ο Χάρι έφυγε άρον, άρον για τις ΗΠΑ μετά την τελετή στέψης για να πάει στα γενέθλια του παιδιού του.

Τα… εργασιακά ζόρια

Το ζευγάρι ήθελε μέσα από το βίντεο να «διαφημιστεί» και προς τα έξω, καθώς οι… δουλειές του δεν πάνε καλά τελευταία. Μάλιστα το Spotify τους άδειασε προ καιρού και ακύρωσε το συμβόλαιο που είχαν και με το οποίο θα έκαναν μαζί μια σειρά από podcast.

Από τότε πάντως, έκλεισαν κάποιες δουλειές, αλλά… ατομικά και όχι μαζί. Η Μέγκαν υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με το πρακτορείο William Morris Endeavor και ο Χάρι ετοιμάζει μια σειρά του Netflix με ένα ταξίδι στη Μποτσουάνα.

Το προσεκτικά στημένο κοινό βίντεο σηματοδοτεί και την επιστροφή του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στις δημόσιες εμφανίσεις, καθώς είχαν αρχίσει να κάνουν ελάχιστες εμφανίσεις τελευταία.

Η τελευταία φορά μάλιστα που βρέθηκαν μαζί σε δημόσια εκδήλωση ήταν σε τελετή απονομής βραβείων στη Νέα Υόρκη τον Μάιο, όπου έγινε χαμός και οι παπαράτσι τους κυνηγούσαν στους δρόμους του Μανχάταν, κάτι που εξόργισε το ζευγάρι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις