Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πρίγκιπας Χάρι: Μια οδηγός εκσκαφέα υποστηρίζει ότι είναι η γυναίκα που πήρε την παρθενιά του

Πρίγκιπας Χάρι: Μια οδηγός εκσκαφέα υποστηρίζει ότι είναι η γυναίκα που πήρε την παρθενιά του

Η ερωτική ζωή του πρίγκιπα Χάρι είναι ένα από τα «αγαπημένα» θέματα των βρετανικών ΜΜΕ, ενώ έχουν γραφτεί πολλά δημοσιεύματα σχετικά με το ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα που έκανε μαζί της πρώτη φορά σεξ. Η συζήτηση αυτή μάλιστα «φούντωσε» μετά τα όσα εκμυστηρεύεται στην αυτοβιογραφία του, σύμφωνα όμως με την «Τhe Sun», το μυστήριο λύθηκε. 

Στην κυριακάτικη έκδοση της βρετανικής εφημερίδας, η Σάσα Γουόλπολ – μια 40χρονη σήμερα οδηγός εκσκαφέα και μητέρα δύο παιδιών – υποστηρίζει ότι αυτή είναι η γυναίκα που «πήρε την παρθενιά» του πρίγκιπα Χάρι. Όλα ξεκίνησαν -όπως είπε η ίδια στην Sun- στην παμπ «The Vine Tree», αφού είχαν καταναλώσει δέκα σφηνάκια τεκίλα, Baileys και Sambuca.

Tην πρώτη κίνηση, σύμφωνα με την Σάσα Γουόλπολ, την έκανε ο πρίγκιπας Χάρι. Της έδωσε ένα φιλί και της ζήτησε να βγουν έξω για ένα τσιγάρο Marlboro Light. Τελικά κατέληξαν να σκαρφαλώσουν πάνω από έναν φράχτη και να κάνουν έρωτα σε ένα χωράφι, μακριά από τα βλέμματα των περαστικών. Ο φράχτης, όπως λέει η ίδια, είχε πυκνό συρματόπλεγμα. 

«Ήταν μια παθιασμένη – και πολύ πιθανότατα απρόβλεπτη– συνάντηση μεταξύ δύο φίλων που βγήκαν κρυφά από μια παμπ για να καπνίσουν Marlboro Light» λέει η Σάσα Γουόλπολ, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Sun. «Άρχισε να με φιλάει», θυμάται. «Ήταν παθιασμένο. Από ένα φιλί, βρεθήκαμε στο έδαφος, αρκετά γρήγορα…Ήταν στιγμιαίο, φλογερό, ανάμεσα σε δύο φίλους. Ήταν έντονο γιατί δεν έπρεπε να το κάνουμε. Δεν ήταν ο πρίγκιπας Χάρι για μένα, αυτός ήταν ο Χάρι, ο φίλος μου, και η κατάσταση είχε ξεφύγει λίγο από τον έλεγχο. Ένιωσα ότι ήμουν άτακτη, υποθέτω, με την έννοια ότι δεν έπρεπε να είχε γίνει» υποστηρίζει.

Η 40χρονη Σάσα Γουόλπολ, που εργάζεται σήμερα ως οδηγός εκσκαφέα, θυμάται τον σωματοφύλακα του Χάρι να ψάχνει να τον βρει με ένα Ford Fiesta. H ίδια εξηγεί ότι είχε καλέσει τον τότε έφηβο μαθητή του Ίτον στην παμπ, που βρίσκεται στο χωριό Γουάλτσάιρ του Νόρτον, για να γιορτάσει τα 19α γενέθλιά της. Όπως είπε στην Sun, ήταν πολύ στενοί φίλοι με τον πρίγκιπα Χάρι και εκείνος της πήρε δώρο μία «Miss Piggy» και μια αστεία κάρτα γενεθλίων. 

Μόλις δύο χρόνια μεγαλύτερη από τον πρίγκιπα Χάρι, η ίδια υποστηρίζει ότι είναι πολύ νεότερη από τις περισσότερες γυναίκες των οποίων τα ονόματα είχαν συμπεριληφθεί στη λίστα των γυναικών διεκδικώντας τον τίτλο της πρώτης ερωμένης του κοκκινομάλλη αντάρτη των Βρετανικών Ανακτόρων. «Ως μία γυναίκα μεγαλύτερή του, δεν τον αντιμετώπισα σαν νεαρό επιβήτορα» αναφέρει η Σάσα Γουόλπολ. 

«Δεν ήταν προμελετημένο αυτό που κάναμε και δεν ήξερα ότι ήταν παρθένος. Δεν υπήρχαν τότε σημάδια που να δείχνουν ότι δεν είχε ξανακάνει σεξ – φαινόταν σαν να ήξερε τι έκανε. Ήταν γρήγορο, άγριο, συναρπαστικό. Ήμασταν και οι δύο μεθυσμένοι. Δεν θα είχε συμβεί αν δεν ήμασταν τύφλα», λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από Daily Mail και Sun

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις