Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρωταγωνιστής του «Game Of Thrones» έπαθε διάσειση παλεύοντας με κινηματογραφική πολική αρκούδα

Πρωταγωνιστής του «Game Of Thrones» έπαθε διάσειση παλεύοντας με κινηματογραφική πολική αρκούδα

Ο ηθοποιός Νικολάι Κόστερ Βαλντάου ή αν προτιμάτε ο «Τζέιμι Λάνιστερ» του «Game Of Thrones» αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Netflix, «Against the Ice» για την αληθινή ιστορία δύο Δανών εξερευνητών, που αγωνίζονται να επιβιώσουν από τα στοιχεία της φύσης, αφού εγκλωβίζονται στην παγωμένη Γροιλανδία.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Deadline, έπαθε διάσειση, ενώ γύριζε μια σκηνή στην οποία ο χαρακτήρας που υποδύεται, πάλευε μια πολική αρκούδα — παρ’ όλο που η αρκούδα προστέθηκε αργότερα με CGI (εικόνες που δημιουργούνται σε υπολογιστή).

 «Έπαθα μια ελαφρά διάσειση εκείνη την ημέρα» είπε θυμίζοντας ότι την αρκούδα υποδυόταν ένας «πρωταθλητής του τζούντο βαρέων βαρών της Ισλανδίας, ο οποίος εργάζεται επίσης ως κασκαντέρ. Ήταν η αρκούδα» τόνισε ο Δανός ηθοποιός.

Όπως εξήγησε η προσήλωσή του να κάνει τη σκηνή να φαίνεται αυθεντική οδήγησε στη διάσειση.

«Εκείνη την ημέρα, ήθελα να φαίνεται όσο το δυνατόν καλύτερα, οπότε άφησα το κεφάλι μου να φύγει και εκείνος πραγματικά τα έδωσε όλα, πετώντας με σαν κούκλα» εξήγησε. «Πολύ δυνατός άνθρωπος. Παρακολουθούμε λήψεις αυτής της σκηνής και είμαστε εγώ και ένας άντρας με καφέ κοστούμι με ένα περίεργο κράνος αρκούδας. Φαίνεται γελοίο. Τώρα με το CGI, είναι απίστευτο» είπε.

«Το 1909, η Arctic Expedition της Δανίας με επικεφαλής τον πλοίαρχο Ejnar Mikkelsen (Nikolaj Coster-Waldau) προσπαθούσε να διαψεύσει τον ισχυρισμό των ΗΠΑ για τη βορειοανατολική Γροιλανδία» αναφέρει η περίληψη του Netflix.

«Αυτός ο ισχυρισμός βασίστηκε στην υπόθεση ότι η Γροιλανδία είναι χωρισμένη σε δύο διαφορετικά τμήματα γης. Αφήνοντας το πλήρωμά του πίσω με το πλοίο, ο Mikkelsen ξεκινά ένα ταξίδι στον πάγο με το άπειρο μέλος του πληρώματος, τον Iver Iversen (Τζο Κόουλ).

Οι δύο άνδρες καταφέρνουν να βρουν την απόδειξη ότι η Γροιλανδία είναι ένα νησί, αλλά η επιστροφή στο πλοίο διαρκεί περισσότερο και είναι πολύ πιο δύσκολη απ΄ότι ανέμεναν. Αντιμέτωποι με ακραία πείνα, κούραση και επίθεση πολικής αρκούδας, φτάνουν τελικά για να βρουν το πλοίο τους να έχει συντριβεί στον πάγο και τη βάση που είχαν κατασκηνώσει εγκαταλελειμμένη. Ελπίζοντας να σωθούν, τώρα πρέπει να αγωνιστούν για να παραμείνουν ζωντανοί. Είναι μια αληθινή ιστορία φιλίας, αγάπης και της δύναμης της συντροφικότητας που προκαλεί δέος» αναφέρεται στην περίληψη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις