Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Προτάσεις για σινεμά: Ο Παπουτσωμένος Γάτος, η Τελευταία Επιθυμία

Προτάσεις για σινεμά: Ο Παπουτσωμένος Γάτος, η Τελευταία Επιθυμία

Ο αγαπημένος γάτος των παιδικών μας χρόνων επιστρέφει στα σινεμά και οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προσφέρονται για να πάρετε τα ποπ κορν σας, ή ό,τι άλλο θέλετε και να τον απολαύσετε. Η ταινία έχει βγει στις αίθουσες από τις 22 Δεκεμβρίου.

Ο Παπουτσωμένος Γάτος, στην επιστροφή του στα σινεμά 10 χρόνια αφού τον «γνωρίσαμε» κινηματογραφικά, θα βρει απρόσμενους συμμάχους στη νέα ταινία του, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Τζόελ Κρόφορντ και της Dreamworks Animation.

Το σίγουρο είναι πως εκτός από τους μικρούς, θα ενθουσιαστούν και οι μεγάλοι. Το σενάριο είναι ιδιαιτέρως προσεγμένο. Ο Παπουτσωμένος Γάτος θα έχει, για παράδειγμα, τη βοήθεια ενός «αλητάκου» σκύλου για να ξεφύγει από τους «κακούς» διώκτες του.

Τα μηνύματα της ταινίας μπορεί να φαίνονται απλοϊκά (η φιλία, η οικογένεια, η συνεργασία, το περιβάλλον κλπ), αλλά πετυχαίνουν τον στόχο τους, ενώ για πρώτη φορά ένας παιδικός ήρωας βιώνει τον φόβο για τη θνησιμότητα και την αναγκαιότητα να παλέψει για τη ζωή του.

Η υπόθεση

Ο τολμηρός Παπουτσωμένος Γάτος που ζει στην παρανομία, ανακαλύπτει ότι έχει πληρώσει το βαρύ τίμημα για το πάθος του για κίνδυνο, αφού έχει κάψει τις οκτώ από τις εννέα ζωές του.

Η ανάγκη του να ανακτήσει αυτές τις ζωές θα στείλει τον Παπουτσωμένο Γάτο στην πιο μεγάλη του αναζήτηση.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις