Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Νέα Σελήνη στον Κριό! Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Νέα Σελήνη στον Κριό! Πώς επηρεάζει το ζώδιό σου;

Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν πολλά καινούργια ξεκινήματα και το μόνο που θα πρέπει να προσέχουμε είν

Στις 10 Απριλίου και ώρα 12.35 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού. Πρόκειται για την πρώτη Νέα Σελήνη που σχηματίζεται μετά την είσοδο του Ήλιου στον Κριό που αντιπροσωπεύει την αστρολογική «πρωτοχρονιά» και επομένως είναι μια ξεχωριστή Νέα Σελήνη που ξεκινά ένα νέο κύκλο γεγονότων. Το ζώδιο του Κριού, ενισχύει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία μας και ευνοεί την ανάληψη πρωτοβουλίας και δράσης που στις περισσότερες περιπτώσεις θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα υπάρξουν πολλά καινούργια ξεκινήματα και το μόνο που θα πρέπει να προσέχουμε είναι η ανυπομονησία και η βιασύνη που μπορεί να μας οδηγήσουν σε λανθασμένες ενέργειες. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στον τομέα των σχέσεων, καθώς η συμμετοχή του Άρη και της Αφροδίτης, θα φέρει αυξημένη ένταση και πάθος τόσο στις σχέσεις που υπάρχουν, όσο και σε αυτές που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτό το καινούργιο φεγγάρι είναι οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις: 9/2, 10/4, 11/6, 13/8, και 12/12.
Προσεκτικοί πρέπει να είναι οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί γύρω στις: 10/1, 12/7 και 13/10.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 10 Απριλίου είναι ιδιαίτερα δυναμική για σένα, αφού διαμορφώνεται στο ζώδιό σου με την συμμετοχή του κυβερνήτη σου Άρη. Το αποτέλεσμα αυτού του καινούργιου φεγγαριού θα είναι να εκτοξευθεί η αδρεναλίνη σου στα ύψη και να κάνεις τα πάντα προκειμένου να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην προσωπική σου ζωή, η αυτοπεποίθησή σου θα σε βοηθήσει να πάρεις πρωτοβουλίες, να πετύχεις τους στόχους σου και να ανοίξεις καινούργια -και πολύ ενδιαφέροντα- κεφάλαια στη ζωή σου. Αν αναζητάς μια νέα σχέση, μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, θα εμφανιστεί στο δρόμο σου ένα μεγάλο πάθος που θα εξελιχθεί σε μια έντονη σχέση. Με το ίδιο πάθος επίσης, μπορείς να αναζωπυρώσεις μια σχέση που έχει κλονιστεί.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η Νέα Σελήνη στις 10 Απριλίου διαμορφώνεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, μια «σκοτεινή» θέση, που σε καλεί να «αποσυρθείς» για λίγο από το προσκήνιο και να σκεφτείς το μέλλον σου. Οι μέχρι τώρα εμπειρίες σου, αλλά και η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσουν να βρεις τρόπους να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν, ή ακόμα και να καλλιεργήσεις ένα δημιουργικό σου ταλέντο το οποίο στη συνέχεια θα το εκμεταλλευτείς προκειμένου να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Το καινούργιο φεγγάρι είναι ιδανικό και για να συσφίξεις τις σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον και το σπίτι σου ή να «γεφυρώσεις» τις διαφορές σου με τα οικεία σου πρόσωπα. Τέλος, καλό θα είναι να προσέξεις και την υγεία σου και να μην πιέζεις τον οργανισμό σου περισσότερο από όσο αντέχει.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε