Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Πως θα σε επηρεάσει η σημερινή Πανσέληνος; Ποια ζώδια ευνοούνται;

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Πως θα σε επηρεάσει η σημερινή Πανσέληνος; Ποια ζώδια ευνοούνται;

Οι σχέσεις -είτε αυτές που υπάρχουν είτε αυτές που θα δημιουργηθούν- θα είναι πολύ έντονες αυτό το διάστημα και η ζήλια θα είναι τόσο εμφανής που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και οριστικές ρήξεις σε κάποιες περιπτώσεις.

Στις 25 Απριλίου και ώρα 22.57 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού που είναι και μερική έκλειψη Σελήνης. Το φαινόμενο θα είναι ορατό στην Ευρώπη που σημαίνει ότι επηρεάζει και τη χώρα μας και θα αναδείξει θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά αλλά και τα συναισθηματικά.

Οι σχέσεις -είτε αυτές που υπάρχουν είτε αυτές που θα δημιουργηθούν- θα είναι πολύ έντονες αυτό το διάστημα και η ζήλια θα είναι τόσο εμφανής που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και οριστικές ρήξεις σε κάποιες περιπτώσεις. Η συμμετοχή του Κρόνου και του Άρη (που σχηματίζουν αντίθεση μεταξύ τους) θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, αφού σε κάθε είδους σχέση, τα άτομα θα λειτουργούν σαν να δίνουν αγώνα μπρα ντε φερ και θα είναι πολύ δύσκολο να υποχωρήσει ο ένας από τους δυο.

Ευτυχώς, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ποσειδώνας θα αποδειχθεί σωτήριο και θα «περισώσει» ό,τι μπορεί να σωθεί! Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτή την έκλειψη είναι αυτά του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) και της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι).

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚO ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Η έκλειψη της Σελήνης που πραγματοποιείται στις 25 Απριλίου πρόκειται να φέρει ανατροπές στα εισοδήματά σου και να εντείνει την ανασφάλεια που νιώθεις στα οικονομικά σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα πρέπει να αγωνιστείς περισσότερο για να επιφέρεις μια ισορροπία στα έξοδα και τα έσοδά σου. Αν ανήκεις στους τυχερούς που δεν αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα ίσως θα πρέπει να εξετάσεις το ενδεχόμενο μιας επένδυσης που θα σου αποφέρει σημαντικά έσοδα στο μέλλον. Επιπλέον αυτό το διάστημα θα γίνεις περισσότερο συναισθηματική και θα ενδιαφερθείς για την «αποκατάστασή» σου. Έτσι, αν δεν έχεις ήδη μια σχέση, είναι πολύ πιθανό να υποκύψεις σε έναν πειρασμό που σε γυροφέρνει ή να επιστρέψεις σε έναν παλιό έρωτα που δεν σταμάτησε ποτέ να σε απασχολεί.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε