Σάββατο, 24 Φεβ.
17oC Αθήνα

Ρεγγίνα Μακέδου: Αποχαιρετά το 2022 με ένα «ευχαριστώ» αφού κέρδισε τη μάχη για τη ζωή

Ρεγγίνα Μακέδου: Αποχαιρετά το 2022 με ένα «ευχαριστώ» αφού κέρδισε τη μάχη για τη ζωή

Η Ρεγγίνα Μακέδου, λίγο πριν το 2022 φύγει οριστικά έκανε μια ανάρτηση και ευχαρίστησε τη χρονιά που πέρασε, κάνοντάς τη, «νικήτρια». Η γυμνάστρια κατάφερε – μέσα σε αυτή την χρονιά – να κερδίσει την μάχη που έδινε με τη λευχαιμία.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρεγγίνα Μακέδου, δημοσίευσε τις πιο έντονες στιγμές του 2022 σε ένα βίντεο.

«2022 thank you. Μια χρόνια που είχε τα πάντα. Μια χρόνια που για πάντα θα μου θυμίζει ότι ένας καλός άνθρωπος με έσωσε και θα τον ευχαριστώ για πάντα!!! Μια χρόνια με πολλές νοσηλείες με τους υπέροχους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες της Στοργής… που χωρίς αυτούς τι θα κάναμε αραγε? Μια χρόνια που κατάλαβα ποσό αγαπάω τους γονείς μου. Μια ακόμα χρόνια που ΦΙΛΟΙ μου δεν με άφησαν λεπτό και σε τίποτα!!!

Σε ευχαριστώ 2022!!! Διότι τα Δευτέρα γενέθλια μου είναι 3/6/2022. Καλή χρόνια με υγεία. Δότη μου δεν ξέρω ποια ποιος είσαι η που είσαι αλλά σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο τόσο πολύ. Ελπίζω το 2023 να γίνετε ακόμα περισσότεροι δότες μυελού των οστών να δίνετε αίμα και αιμοπετάλια και να χαμογελάτε», έγραψε κλείνοντας την ανάρτησή της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Regina Makedou (@regina_makedou)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις