Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ρέι Λιότα: Αποκαλύφθηκε έναν χρόνο μετά η αιτία θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού του Χόλιγουντ

Ρέι Λιότα: Αποκαλύφθηκε έναν χρόνο μετά η αιτία θανάτου του σπουδαίου ηθοποιού του Χόλιγουντ

Η αιτία του θανάτου του Ρέι Λιότα αποκαλύφθηκε κάτι περισσότερο από 1 χρόνο αφότου βρέθηκε νεκρός σε ξενοδοχείο της Δομινικανής Δημοκρατίας, καθώς η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του από οξεία καρδιακή ανεπάρκεια και υγρό στους πνεύμονες, δηλαδή υπέστη πνευμονικό οίδημα.

Ο Αμερικανός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της μυθικής ταινίας, Goodfellas, Ρέι Λιότα έφυγε από τη ζωή στις 26 Μαΐου 2022 σε ηλικία 67 ετών στο ξενοδοχείο Casas del XVI της Δομινικανής Δημοκρατίας, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα της ταινίας Dangerous Waters.

Ο Ρέι Λιότι εντοπίστηκε χωρίς αισθήσεις στο κρεβάτι του δωματίου του ξενοδοχείου του. Στο ξενοδοχείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο και ειδική ομάδα διασωστών, αλλά δεν κατόρθωσαν να επαναφέρουν τον ηθοποιό στη ζωή.

Η σορός του Ρέι Λιότα μεταφέρθηκε στο ιατροδικαστικό ινστιτούτο του Σάντο Ντομίνγκο, όπου διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατός του.

Από τότε μέχρι και σήμερα είχαν έρθει στη επιφάνεια πολλά σενάρια για τον θάνατό του ηθοποιού.

Σύμφωνα όμως, με την Daily Mail η επίσημη έκθεση των ιατροδικαστών έδειξε ότι ο Ρέι Λιότα υπέστη πνευμονικό οίδημα και έχασε τη ζωή του από οξεία καρδιακή ανεπάρκεια και συσσώρευση υγρού στους πνεύμονες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις