Κυριακή, 26 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ριάνα: Συγγνώμη ζήτησε ο influencer που υποστήριζε ότι ο Asap την απάτησε

Ριάνα: Συγγνώμη ζήτησε ο influencer που υποστήριζε ότι ο Asap την απάτησε

Ο influencer που ισχυρίστηκε πως ο Asap Rocky απάτησε την Ριάνα και πλέον το ζευγάρι, που περιμένει το πρώτο παιδί τους έχει χωρίσει, αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στο Twitter.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός infuelcer και αρθρογράφος μόδας, Λούις Πισάνο έγραψε πως για χωρισμό της Ριάνα καθώς ο Asap Rocky τον απάτησε με την σχεδιάστρια παπουτσιών της Fenty, Αμίνα Μουάντι. Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες του διαδικτύου να κάνουν λόγο για χωρισμό.

Ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου ο Πισάνο έγραψε: «Χθες το βράδυ πήρα μια ανόητη απόφαση, να δημοσιεύσω στο Twitter κάποιες πληροφορίες που είχα λάβει. Δεν πρόκειται να μιλήσω για πηγές ή να κατηγορήσω άλλους για μια συζήτηση που ξεκίνησε κ.λπ., γιατί στο τέλος της ημέρας πήρα την απόφαση να συντάξω αυτό το tweet, να πατήσω αποστολή και να το δημοσιεύσω με το όνομά μου».

«Θα ήθελα να ζητήσω επισήμως συγγνώμη από όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία και για τα απερίσκεπτα tweets μου. Δεν έχω καμία δικαιολογία για αυτό, έχω τυλιχτεί σε αυτό το δράμα του Twitter, κάτι από το οποίο πρόκειται να απομακρυνθώ», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με την Page Six ο Asap Rocky είναι συντετριμμένος με όσα γράφτηκαν καθώς η Ριάνα είναι ετοιμόγεννη. 

Η σχεδιάστρια μάλιστα έσπευσε να βάλει και αυτή τα πράγματα στη θέση τους: <«Πάντοτε θεωρούσα πως όλη αυτή η διάδοση ψεμάτων στα social media δεν αξίζουν καμία απάντηση ή εξήγηση, ειδικότερα ένα τέτοιο εμφανές ψέμα. Αρχικά, υπέθεσα ότι αυτό το ψεύτικο κουτσομπολιό — κατασκευασμένο με τόσο κακόβουλη πρόθεση — δεν θα λαμβανόταν στα σοβαρά. Παρόλα αυτά, το τελευταίο 24ωρο, θυμήθηκα ότι ζούμε σε μία κοινωνία που μιλάει τόσο γρήγορα για διάφορα θέματα, ανεξάρτητα από το αν ισχύουν ή όχι και τα φτάνουν εκτός ορίων. Δεν σέβονται ούτε το γεγονός ότι αυτή είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή κάποιου», έγραψε.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις