Σάββατο, 13 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρίκα Διαλυνά: Έχω ένα παράπονο από τον σύζυγο μου, δεν εχει παρουσιαστεί ποτέ στο όνειρό μου

Ρίκα Διαλυνά: Έχω ένα παράπονο από τον σύζυγο μου, δεν εχει παρουσιαστεί ποτέ στο όνειρό μου

Η Ρίκα Διαλυνά άνοιξε το σπίτι της στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά, και μίλησε για τη νέα ζωή στο Ηράκλειο Κρήτης, τον Μάρλο Μπράντο και τον μεγάλο τσακωμό της Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ.

Η ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά μίλησε για την καριέρα στο Χόλυγουντ και τη γνωριμία της με τον Μάρλον Μπράντο ο οποίος της πρότεινε να βγουν ραντεβού και τον απέρριψε, αλλά και την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, οι οποίοι είχαν ένα μεγάλο τσακωμό στις Κάννες.

«Όταν έφυγε ο άνδρας μου δεν μπορούσα να μείνω στο σπίτι και φέτος εγκαταστάθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχω ένα παράπονο από τον σύζυγο μου, δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ στο όνειρο μου», είπε η Ρίκα Διαλυνά.

Για την πορεία της στα καλλιστεία και πώς προέκυψαν στην ζωή της, η Ρίκα Διαλυνά ανέφερε: «Δεν πήγα από μονή μου στα καλλιστεία, ένας φίλος της θείας μου έστειλε φωτογραφίες μου.

Ο μπαμπάς μου είχε γίνει έξω φρενών για τα καλλιστεία και μου είχε πει ότι αν δεν γύρναγα θα έπεφτε στη θάλασσα.

Είχα πει ότι αν δεν βγω Σταρ Ελλάς θα γίνω καλογριά. Παρουσιαστής των καλλιστείων ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας», είπε η ηθοποιός.

Για την παρουσία της στην Αμερική ανέφερε: «Με κατηγορήσαν ότι ήμουν αριστερή και παραλίγο να μη με αφήσουν να πάω στα μις Υφήλιος. Όλες οι εφημερίδες του κόσμου έγραφαν ότι η Αμερική φοβάται ένα κοριτσόπουλο. Οι εφημερίδες είχαν γράψει ότι αν δεν είχε γίνει αυτό το σκάνδαλο θα είχα βγει μις Υφήλιος».

Για τον Μάρλον Μπράντο και την επικοινωνία που είχαν περιέγραψε: «Ο Μάρλον Μπράντο μου πρότεινε να πάμε να φάμε και του είπα όχι».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις