Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Την Τρίτη (23/08) η κηδεία και η αποτέφρωση του

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Την Τρίτη (23/08) η κηδεία και η αποτέφρωση του
Φωτογραφία InTime

Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία και η αποτέφρωση του τραγουδιστή Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.

Με ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram, η Ιλένια Ουίλιαμς ανακοίνωσε πως η κηδεία του πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, θα γίνει την Τρίτη 23 Αυγούστου, στον Αγγλικανικό Ναό του Αγίου Παύλου, στο κέντρο της Αθήνας, και θα ακολουθήσει η αποτέφρωση της σορού του τραγουδιστή σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Η οικογένειά μου και εγώ ευχαριστούμε πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και το ενδιαφέρον σας για την οικογένειά μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η τελετή θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 23/8, στις 11:00, στην Αγγλικανική εκκλησία Saint Paul Athens στην οδό Φιλελλήνων στο κέντρο της Αθήνας. Αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν την “Κιβωτό του Κόσμου”» έγραψε, αρχικά, η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Η αποτέφρωσή του, θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο και θα παρακαλούσαμε όλους να σεβαστούν την επιθυμία της οικογένειάς μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση, τη συμπαράσταση και την αγάπη σας. Αμαλία, Αλέξανδρος, Μάρθα, Ιλένια».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις