Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ρότζερ Γουότερς: «Είμαι πολύ πιο σημαντικός από ό,τι θα γίνουν ποτέ ο Weeknd και ο Drake»

Ρότζερ Γουότερς: «Είμαι πολύ πιο σημαντικός από ό,τι θα γίνουν ποτέ ο Weeknd και ο Drake»
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

«Πυρά» κατά των Weeknd και Drake έριξε ο γνωστός Άγγλος τραγουδοποιός και θρυλικό μέλος των Pink Floyd, Ρότζερ Γουότερς, δηλώνοντας ότι είναι «πολύ, πολύ, πολύ πιο σημαντικός από ό,τι θα γίνει ποτέ οποιοσδήποτε από αυτούς».

Οι… ιδιαίτερες αυτές δηλώσεις του Ρότζερ Γουότερς κατά των Weeknd και Drake έγιναν κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εφημερίδα «The Globe and Mail» του Καναδά, όταν ο ίδιος ρώτησε τον δημοσιογράφο γιατί οι πρόσφατες εμφανίσεις του στην καναδική πόλη δεν αξιολογήθηκαν από τα έντυπα ή άλλα ΜΜΕ στην περιοχή.

Ο δημοσιογράφος του είπε ότι ο Καναδός τραγουδιστής The Weeknd επρόκειτο να ανοίξει την περιοδεία του «After Hours Til Dawn» στο Τορόντο το ίδιο βράδυ (η συναυλία τελικά ακυρώθηκε λόγω διακοπών στην ηλεκτροδότηση στην περιοχή), με τον μουσικό να απαντάει:

«Δεν έχω ιδέα τι ή ποιος είναι ο Weeknd, γιατί δεν ακούω πολύ μουσική. Ο κόσμος μου είπε ότι είναι σπουδαίος καλλιτέχνης. Λοιπόν, καλή του τύχη. Δεν έχω τίποτα εναντίον του. Δεν θα ήταν δυνατό να γραφτεί κριτική για τη συναυλία μου το ένα βράδυ και για τη δική του άλλο βράδυ;.

Δεν προσπαθώ να κάνω προσωπική επίθεση. Απλώς λέω ότι μου φάνηκε περίεργο. Και, παρεμπιπτόντως, με όλο τον σεβασμό για τον Weeknd ή τον Drake ή οποιονδήποτε από αυτούς, είμαι πολύ, πολύ, πολύ πιο σημαντικός από ό,τι θα γίνει οποιοσδήποτε από αυτούς, ανεξάρτητα από τα δισεκατομμύρια streams που έχουν. Υπάρχουν πράγματα που συμβαίνουν εδώ που είναι θεμελιωδώς σημαντικά για τη ζωή όλων μας» τόνισε ο Άγγλος μουσικός.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις