Lifestyle

Σ. Αλιμπέρτη: Ρομαντική έξοδος με τον σύντροφό της Μάνο!

Δες που βρέθηκε το ζευγάρι...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια ρομαντική έξοδο για φαγητό σε γνωστό bar-rastaurant στη Βουλιαγμένη έκαναν πριν λίγες μέρες η Σοφία Αλιμπέρτη και ο σύντροφός της Μάνος Κουτσοφιός.

 

Ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” τους απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ, ενώ στην παρέα τους βρισκόταν και ένας φίλο του ζευγαριού.

 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η Σοφία ήταν ιδιαίτερα περιποιητική με τον αγαπημένο της και δεν έφυγε λεπτό ο ένας από το πλευρό του άλλοι.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη με μία μαντινάδα: «Ας τραγουδάει του Θεού από την αυγή ως τη δύση»
Η Ρεθυμνιώτισσα ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τη συγκίνησή της με λίγες λέξεις, συνδέοντας το τραγούδι, που σημάδεψε ολόκληρη τη διαδρομή του καλλιτέχνη, με το τελευταίο «ταξίδι»
Μαρία Τζομπανάκη
Άννα Πρέλεβιτς: Αποχωρίστηκε για τρεις μέρες τα δίδυμα – «Οι τύψεις πολλές αλλά χαίρομαι τόσο που έχω επιστρέψει στη δουλειά»
Η τρυφερή εξομολόγηση της πρώην Σταρ Ελλάς για τις μικρές της «νεραϊδούλες» και τα ανάμεικτα συναισθήματα της επιστροφής στην επαγγελματική της καθημερινότητα
Άννα Πρέλεβιτς