Lifestyle

Σ. Χρηστίδου: Η καινούργια καθημερινότητα της ταιριάζει πολύ!

H όμορφη παρουσιάστρια μπορεί να μην είναι στην τηλεόρασηαυτή την περίοδο αλλά περνά πολύ δημιουργικά τις ώρες της...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

H Σίσσυ Χρηστίδου μπορεί να μην είναι στην τηλεόραση αυτή την περίοδο αλλά περνά πολύ δημιουργικά τις ώρες της… Εκτός από την ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει με τον καλό της φίλο Παύλο Σταματόπουλο στον Lampsi fm, πηγαίνει καθημερινά στο ατελιέ, όπου σχεδιάζει μοντέρνα παιδικά ρούχα αλλά και κάποια γυναικεία.

Έχοντας χάσει τα περισσότερα κιλά της εγκυμοσύνης  και περνώντας την καλύτερη φάση με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη, η διάθεσή της είναι στα ύψη κι αυτό μας μεταφέρει μέσα από τις φωτογραφίες της στο Instagram.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ συγκινεί για τα 30 χρόνια από τον θάνατο της Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ξεκουράσου, κανένας δε σε ξέχασε»
«Έκλεισες τα μάτια σου για τελευταία φορά, έγινε μπροστά μου και ενώ το περίμενα συνέχιζα να σου λέω "σήκω, ξύπνα μη φεύγεις μη με αφήνεις μόνο"», έγραψε ακόμα στο Instagram
Αλίκη Βουγιουκλάκη και Γιάννης Παπαμιχαήλ 9