Lifestyle

Σ. Χρηστίδου: Με τον γιο της στο χωριό του Άγιου Βασίλη!

Δες πού την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οικογενειακές διακοπές με τα δυο αγγελούδια της πέρασε η Σίσσυ Χρηστίδου και απόλαυσε αυτές τις όμορφες μέρες με γιορτινή διάθεση. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε για λίγες μέρες με την οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη και δεν σταμάτησε τα παιχνίδια με τους γιους της.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρέτησε τον Γιώργο Μαζωνάκη με μία μαντινάδα: «Ας τραγουδάει του Θεού από την αυγή ως τη δύση»
Η Ρεθυμνιώτισσα ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τη συγκίνησή της με λίγες λέξεις, συνδέοντας το τραγούδι, που σημάδεψε ολόκληρη τη διαδρομή του καλλιτέχνη, με το τελευταίο «ταξίδι»
Μαρία Τζομπανάκη
Άννα Πρέλεβιτς: Αποχωρίστηκε για τρεις μέρες τα δίδυμα – «Οι τύψεις πολλές αλλά χαίρομαι τόσο που έχω επιστρέψει στη δουλειά»
Η τρυφερή εξομολόγηση της πρώην Σταρ Ελλάς για τις μικρές της «νεραϊδούλες» και τα ανάμεικτα συναισθήματα της επιστροφής στην επαγγελματική της καθημερινότητα
Άννα Πρέλεβιτς