Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Σάια ΛαΜπεφ: Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ που θέλει να γίνει διάκονος

Σάια ΛαΜπεφ: Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ που θέλει να γίνει διάκονος
Φωτογραφία ΑΠΕ

Ριζική αλλαγή στην ζωή του έκανε ο ηθοποιός Σάια ΛαΜπεφ ακολουθώντας τον δρόμο του καθολικισμού, μετά από ρόλο που ενσάρκωσε. Ο Σάια ΛαΜπεφ, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, έγινε δεκτός στην Καθολική Εκκλησία με το μυστήριο του χρίσματος, ενώ σκέφτεται ακόμα και να γίνει διάκονος!

«Συναρπαστικά νέα! Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι ο αγαπητός μας φίλος Shia LaBeouf εισήλθε πλήρως στην Εκκλησία το περασμένο Σαββατοκύριακο μέσω του μυστηρίου του χρίσματος! Οι Καπουτσίνοι Φραγκισκανοί μοναχοί είναι πανευτυχείς που τον καλωσορίζουν στους κόλπους της εκκλησίας και είναι μάρτυρες της βαθιάς δέσμευσής του στο ταξίδι της πίστης του», έγραψαν οι Καπουτσίνοι Φραγκισκάνοι στον λογαριασμό τους στο facebook.

Ακόμα, όπως δήλωσε ο Αδελφός Αλεξάντερ Ροντρίγκεζ, ο ηθοποιός εξετάζει το να γίνει και διάκονος, μια επιλογή που προκαλεί εντύπωση ειδικά εφόσον ο ίδιος έχει μεγαλώσει και ως Εβραίος.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του Σάια ΛαΜπεφ ήταν καθολικός αλλά η μητέρα του Εβραία, με αποτέλεσμα ο διάσημος ηθοποιός, όταν ήταν μικρός να είχε κάνει την τελετή ενηλικίωσης του Ιουδαϊσμού bar mitzvah.

Ο Σάια ΛαΜπεφ μυήθηκε στον καθολικισμό μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στην ταινία του 2020 «Padre Mio». 

 

Επίσης σε προηγούμενες συνεντεύξεις του, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι στον καθολικισμό τον οδήγησαν προβλήματα που αντιμετώπισε στην προσωπική του ζωή. Πέρα από την μάχη που έδινε με τον αλκοολισμό, κρίσιμη για την ψυχική του κατάσταση ήταν και η αγωγή που κατέθεσε εναντίον του η πρώην σύντροφος του κατηγορώντας τον για σεξουαλική κακοποίηση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις