Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Σακίρα: Πήρε εξιτήριο ο πατέρας της και μετά τη συμφωνία με τον Πικέ, η ζωή της ηρεμεί

Σακίρα: Πήρε εξιτήριο ο πατέρας της και μετά τη συμφωνία με τον Πικέ, η ζωή της ηρεμεί

Όλα φαίνονται να μπαίνουν σε μια σειρά στη ζωή της Σακίρα, μετά από μια πολυτάραχη περίοδο που πέρασε με το διαζύγιό της και την εισαγωγή του πατέρα της σε νοσοκομείο, καθώς πήρε εξιτήριο ενώ η ίδια έφτασε σε συμφωνία με τον Ζεράρ Πικέ για τα παιδιά τους.

Ένας παπαράτσι από την Ισπανία, ο Τζόρντι Μάρτιν, που ασχολείται με τις υποθέσεις της Σακίρα (ίσως και παραπάνω από όσο θα έπρεπε) μετέδωσε τα ευχάριστα νέα για τον πατέρα της μέσω Twitter σήμερα (9.11.2022) ότι πήρε εξιτήριο και ότι βρίσκεται σπίτι του.

«Υπέροχα νέα για τη Σακίρα. Μόλις έφτασε στο σπίτι ο πατέρας της Γουίλιαμ, αφού πήρε εξιτήριο. Είμαστε τόσο χαρούμενοι για την οικογένεια» έγραψε ο παπαράτσι και δημοσιογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Η ανάρτηση του Ισπανού παπαράτσι:

https://twitter.com/jmpaparazzo/status/1590008840921444352

Ο 91χρονος Γουίλιαμ Μεμπαράκ Τσαδίδ, πατέρας της Κολομβιανής σούπερ σταρ, υπέστη εγκεφαλικό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην κλινική Teknon της Βαρκελώνης. Η Σακίρα είχε συγκινήσει τους θαυμαστές της με το βίντεο που ανέβασε στο Instagram της, όπου κάνει ασκήσεις στον πατέρα της και του φιλάει τα πόδια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Άλλωστε, δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του ενώ η μητέρα της, θέλοντας να στηρίξει την κόρη της στα δύσκολα που μαζεύτηκαν, δήλωσε ότι ο Ζεράρ Πικέ «είναι ακόμα οικογένεια». Βέβαια, ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν φάνηκε να ανησυχεί ιδιαίτερα για την υγεία του παππού των παιδιών του, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Αντριάνα Ντορονσόρ, λέγοντας ότι δεν πήγε ούτε μια φορά στην κλινική να τον δει.

«Η Σακίρα είναι πολύ στενοχωρημένη που ο Πικέ δεν πήγε να τον δει και που δεν ρώτησε για την υγεία του. Ήθελε να καταστήσει σαφές ότι ο Πικέ δεν έχει επισκεφτεί τον πατέρα της ούτε ρώτησε για την υγεία του» ανέφερε η Ντορονσόρ, σύμφωνα με τη Marca.

Η συμφωνία με τον Πικέ για τα παιδιά τους

Παρ’ όλα αυτά, η Σακίρα είναι πολύ χαρούμενη τον τελευταίο καιρό, αφού εκτός του εξιτηρίου για τον πατέρα της, απέφυγε και μια δύσκολη δικαστική διαμάχη με τον Ζεράρ Πικέ, τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση για να αφοσιωθεί στα παιδιά του.

Οι δυο τους κατέληξαν σε συμφωνία για το διαζύγιό τους, με την καταλανική εφημερίδα El Periodico να χαρακτηρίζει τις συζητήσεις που είχαν στο άλλοτε οικογενειακό τους σπίτι στο Esplugues de Llobregat, στα περίχωρα της Βαρκελώνης, ως «έντονες».

Όμως, εξέδωσαν κοινή δήλωση, στην οποία είπαν: «Θέλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι έχουμε υπογράψει μια συμφωνία που εγγυάται την ευημερία των παιδιών μας και η οποία θα επικυρωθεί στο δικαστήριο στο πλαίσιο μιας απλώς τυπικής διαδικασίας. Μοναδικός μας στόχος είναι να τους παρέχουμε την ύψιστη ασφάλεια και προστασία και πιστεύουμε ότι η ιδιωτική τους ζωή θα γίνει σεβαστή. Εκτιμούμε το ενδιαφέρον που δείχνεται και ελπίζουμε ότι τα παιδιά μπορούν να συνεχίσουν τη ζωή τους με την απαραίτητη ιδιωτικότητα σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον».

Σύμφωνα με πληροφορίες των ισπανικών ΜΜΕ, ο Πικέ θα μπορεί να περνάει δέκα ημέρες τον μήνα με τα παιδιά του στο πλαίσιο της συμφωνίας με τη Σακίρα, καθώς και χρόνο διακοπών.

Η καταλανική εφημερίδα «El Periodico» στο δημοσίευμά της, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Ζεράρ Πικέ θα έχει τα παιδιά του 10 ημέρες το μήνα και το σύνολο των τριών περιόδων διακοπών που διέπουν τις Ηνωμένες Πολιτείες, εκτός από τα Χριστούγεννα και τις καλοκαιρινές διακοπές, αρχής γενομένης από το επόμενο έτος. Φέτος τα Χριστούγεννα θα εναλλάσσουν την επιμέλεια κατά 50% ακολουθώντας το ημερολόγιο της περιφερειακής κυβέρνησης της Καταλονίας και τα επόμενα χρόνια θα το κάνουν σύμφωνα με το σχολικό ημερολόγιο των παιδιών. Αυτή είναι η συμφωνία στην οποία κατέληξαν ο ποδοσφαιριστής και η σύντροφός του, Shakira, σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους. Αν, όπως αναμένεται, ο Σάσα και ο Μίλαν ξεκινήσουν σχολείο στις ΗΠΑ το νέο έτος, ο Πικέ θα πρέπει να ζει μεταξύ Μαϊάμι και Βαρκελώνης, αν θέλει να απολαμβάνει ολόκληρο το 10ήμερο με τα παιδιά του κάθε μήνα εκτός των διακοπών. Δεν ήταν άμεσα σαφές αν αυτό θα μπορούσε να συνεπάγεται ότι ψάχνει για σπίτι στις ΗΠΑ ή αν θα μπορούσε να καταλήξει να κάνει μια κοινή χρήση του σπιτιού με τη Σακίρα στο Μαϊάμι».

Η αντίπαλη εφημερίδα «La Vanguardia» έγραψε: «Ο Μίλαν και ο Σάσα θα πάνε με τη Σακίρα στο Μαϊάμι. Τα παιδιά θα περάσουν τα Χριστούγεννα στη Βαρκελώνη, αλλά μόλις ξεκινήσει το 2023, ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να επισκέπτεται τα παιδιά του στις ΗΠΑ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις