Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Σάλος για τη στήριξη της Βάνας Μπάρμπα στον Πέτρο Φιλιππίδη – «Ντροπή και θλίψη»

Σάλος για τη στήριξη της Βάνας Μπάρμπα στον Πέτρο Φιλιππίδη – «Ντροπή και θλίψη»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Η Βάνα Μπάρμπα, σε συνέντευξή της στον Αντώνη Σρόιτερ, στήριξε τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη, για τις καταγγελίες που έχουν γίνει από γυναίκες σε βάρος του. 

«Δε συμφωνεί κανείς μας μαζί της» είπε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της, σχολιάζοντας τη συνέντευξη Μπάρμπα.

Click4More: Βάνα Μπάρμπα: Γιατί είπα «Κάτω τα χέρια από τον Πέτρο Φιλιππίδη»
 

«Αισθάνομαι ντροπή και θλίψη με όλο αυτό που άκουσα γιατί όχι μόνο θεωρώ προσβάλει τις γυναίκες που μίλησαν αλλά και τους γονείς τους λέγοντας πως δεν τις μεγάλωσαν σωστά, γιατί αν το είχαν κάνει, δε θα μιλούσαν μετά από 20 χρόνια» είπε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Όμως και η ηθοποιός και σεναριογράφος Άννα Ανδριανού, μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, εμφανίστηκε αντίθετη με τα όσα δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα.

Είπε ότι από τη στιγμή που δεν έχει αποφασίσει η δικαιοσύνη για την υπόθεση, είναι νωρίς να πει κάποιος αν υπερασπίζεται ή αν κατηγορεί τον ηθοποιό. Συμπλήρωσε ότι «Ένας καλλιτέχνης μπορεί να είναι πραγματικά πολύ ταλαντούχος, πολύ λαμπερός, πολύ φωτεινός στη δουλειά του και πάρα πολύ σκοτεινός στην προσωπική του ζωή. Αυτά συμβαίνουν και ιδιαίτερα στον χώρο μας, για πάρα πολλά χρόνια, συμβαίνει το εξής: Επειδή είναι ένα επάγγελμα που έχει αίγλη και λάμψη, άνθρωποι που έχουν επαγγελματικά μια εξουσία απέναντι σε άλλους εργαζόμενους, αν έχουν τα όποια προβλήματα με τον εαυτό τους και αν είναι διαταραγμένοι, κάνουν κατάχρηση αυτής της εξουσίας… Μου φαίνεται περίεργo μια τόσο παθιασμένη και ένθερμη υπεράσπιση ενός ανθρώπου με τον οποίο ήπιε έναν καφέ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις