Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Σάρον Στόουν: Της έκαναν πλαστική στήθους παρά τη θέλησή της

Σάρον Στόουν: Της έκαναν πλαστική στήθους παρά τη θέλησή της

Νέες αποκαλύψεις από την διάσημη ηθοποιό Σάρον Στόουν που ισχυρίζεται πως υποβλήθηκε σε πλαστική στήθους παρά τη θέλησή της.

Η Σάρον Στόουν είπε για τον γιατρό που της έκανε τη χειρουργική επέμβαση, το 2001 πως «πίστευε ότι το στήθος μου θα δείχνει καλύτερα μεγαλύτερο». Έτσι της έκανε πλαστική παρά το γεγονός πως δεν ήθελε όταν βρέθηκε στο νοσοκομείο για ένα θέμα υγείας.

Click4more: Σάρον Στόουν: Ο παππούς μου κακοποίησε εμένα και την αδερφή μου

Συγκεκριμένα το 2001 η διάσημη σταρ προχώρησε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει καλοήθεις όγκους από το στήθος της και μετά το χειρουργείο ο γιατρός της είχε κάνει αυξητική στήθους χωρίς αυτή να τον γνωρίζει και να έχει δώσει τη συγκατάθεσή της.

Σε συνέντευξή της στους The Times, για την προώθηση του νέου της βιβλίου είπε: «Όταν μου αφαίρεσαν τους επιδέσμους από την επέμβαση, ανακάλυψα ότι το στήθος μου ήταν μεγαλύτερο, κι εκείνος μου είπε “ταιριάζει καλύτερα με το μέγεθος των γοφών σου… Είχε αλλάξει το σώμα μου παρά τη θέλησή μου και χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Πίστευε ότι το στήθος μου θα δείχνει καλύτερα μεγαλύτερο».

Αυτά αναφέρονται στο νέο της αυτοβιογραφικό βιβλίο με τίτλο «The Beauty of Living Twice» όπου αναφέρεται στην σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη απο τον παππού της όταν ήταν παιδί, αλλά και στο εγκεφαλικό που είχε υποστεί πριν από 20 χρόνια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις