Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη: Η ξεχωριστή ανάρτηση για τα τέσσερα χρόνια γάμου

Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη: Η ξεχωριστή ανάρτηση για τα τέσσερα χρόνια γάμου

«Με τον άνθρωπό μας, συν-πορευόμαστε. Χωρίς εξαρτήσεις» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Σάββας Πούμπουρας για τα 4 χρόνια έγγαμου βίου.

Σάββας Πούμπουρας και Αρετή Θεοχαρίδη συμπληρώνουν τέσσερα χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου, και μία ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram κλέβει τις εντυπώσεις.

Το ερωτευμένο ζευγάρι που είχε επιλέξει να παντρευτεί υπό άκρα μυστικότητα τον Ιούλιο του 2017 στην Κύπρο, σε στενό κύκλο και έχοντας κοντά του μόνο τρεις φίλους του, σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, έχοντας αποκτήσει τον καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους Κύνθια που μετρά 1,5 χρόνο ζωής.

Ανήμερα της επετείου τους, ο Σάββας Πούμπουρας επέλεξε να δημοσιεύσει μια κοινή φωτογραφία με την σύζυγό του που είχε τραβηχτεί σε ένα από τα ταξίδια τους στο εξωτερικό την οποία συνόδευσε με ένα ξεχωριστό μήνυμα.

«4 χρόνια γάμου. Όπως έχω ξαναπεί: μόνοι μας ερχόμαστε στη ζωή και μόνοι μας φεύγουμε. Η ατομικότητα, η μοναχικότητα… η αρμονία με τον εαυτό μας, είναι το σημαντικότερο πράγμα.

Με τον άνθρωπό μας, συν-πορευόμαστε. Χωρίς εξαρτήσεις. Με αμοιβαία κατανόηση και ΑΠΟΔΟΧΗ. Να είμαστε όλοι καλά και να προχωράμε αρμονικά», έγραψε ο Σάββας Πούμπουρας με αφορμή την τέταρτη επέτειο γάμου του.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by “Don’t imitate.. Innovate.” (@savas_poumpouras)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις