Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Σίνθια Ερίβο: Γυρισμένη στην Ελλάδα η νέα ταινία της, «Drift» – Δείτε το τρέιλερ

Σίνθια Ερίβο: Γυρισμένη στην Ελλάδα η νέα ταινία της, «Drift» – Δείτε το τρέιλερ

Στην Ελλάδα γυρίστηκε στην indie δραματική ταινία με τίτλο «Drift», στην οποία πρωταγωνιστεί η πολυβραβευμένη Βρετανίδα ηθοποιός Σίνθια Ερίβο.

Η ταινία «Drift» ακολουθεί τη Ζακλίν (την υποδύεται η ηθοποιός Σίνθια Ερίβο), μια Λιβεριανή πρόσφυγα, η οποία καταφεύγει σε ένα ελληνικό νησί μόνη και χωρίς χρήματα και αναπτύσσει φιλία με μία Αμερικανίδα ξεναγό Άλια Σόουκατ ενώ προσπαθεί να ξεφύγει από το σκληρό παρελθόν της.

Αυτή είναι η τρίτη μεγάλου μήκους ταινία και η πρώτη αγγλόφωνη του καταξιωμένου σκηνοθέτη από τη Σιγκαπούρη Άντονι Τσεν βασισμένη στο μυθιστόρημα του Αλεξάντερ Μαξίκ «A Marker to Measure Drift» του 2013 σε σενάριο δικό του και της Σουζάν Φάρελ.

Είναι η πρώτη ταινία σε παραγωγή της βραβευμένης ηθοποιού με καταγωγή από τη Νιγηρία, η οποία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance τον Ιανουάριο.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας: 

«Με όλα όσα συμβαίνουν σήμερα, είναι πραγματικά σημαντικό να κοιτάξουμε όλους εκείνους που περνούν τέτοιες καταστάσεις που εμείς δεν μπορούμε καν να τις φανταστούμε. Το γεγονός ότι εξακολουθούν να στέκονται όρθιοι, ή ακόμη, κάθε προσπάθεια που κάνουν κάθε μέρα για να προχωρήσουν μπροστά είναι ένα θαύμα», είπε η Ερίβο στο Vanity Fair.

Το πρώτο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Utopia είναι υπό τους ήχους του «It Would Be» μία συνεργασία της πρωταγωνίστριας με την Λάουρα Μβιούλα.

Tο καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Λούκα Καλβάνι, Όνορ Σουίντον Μπερν, Ζέιναμπ Τζα, Αμάντα Ντρου και Δωροθέα Μερκούρη.

Σύμφωνα με το IndieWire αναμένεται σε επιλεγμένους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 9 Φεβρουαρίου 2024.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις