Κυριακή, 25 Φεβ.
16oC Αθήνα

Σίσσυ Φειδά: Είπαν στο σχολείο της κόρης μου για δύο μπαμπάδες και δύο μαμάδες

Σίσσυ Φειδά: Είπαν στο σχολείο της κόρης μου για δύο μπαμπάδες και δύο μαμάδες
NDP

«Η κόρη μου είπε ότι στο σχολείο έμαθαν για τις διαφορετικές οικογένειες και ξαφνιάστηκα», δήλωσε η Σίσσυ Φειδά. Η γνωστή διακοσμήτρια έδωσε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελένη Μενεγάκη.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, η Σίσσυ Φειδά αναφέρει πως η ζωή της άλλαξε όταν γεννήθηκε η κόρη της, Διώνη, και η ανάγκη που έχει να είναι μαζί της.

Στη συνέχεια, μίλησε για το γεγονός πως στο σχολείο η κόρη της έμαθε για τις διαφορετικές οικογένειες, για δύο μπαμπάδες και δύο μαμάδες.

«Υπάρχει τόσο έντονη πληροφόρηση στο σχολείο. Η κόρη μου είπε ότι στο σχολείο έμαθαν για τις διαφορετικές οικογένειες, για δύο μπαμπάδες, δύο μαμάδες, για πλούσιους, και για οικογένειες με διαφορετικό χρόνο. Ξαφνιάστηκα. Όταν το παιδί σου, σου λέει ”μαμά ξέρεις ότι τα αγόρια μπορούν να γίνουν κορίτσια και το αντίθετο;”. Εκεί δεν έχω τη γνώση να του το εξηγήσω σωστά, θέλει προσοχή γιατί ένα λάθος μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον γονιό και να προβληματίσει το παιδί που δεν είναι έτοιμο».

Όπως λέει η γνωστή διακοσμήτρια, το μεγαλύτερο διάστημα που έμεινε μακριά της Διώνης, ήταν για δέκα μέρες που βρέθηκε η ίδια στο νοσοκομείο, ενώ μίλησε και για τη δουλειά της.

«Είμαι πολύ κακή όταν εκρήγνυμαι, μπορεί με τα λόγια τον άλλο να τον γονατίσω, είμαι πολύ σκληρή και απαιτητική. Ο όρος πολυτέλεια είναι παρεξηγημένος. Οι εποχές και η αγορά έχουν αλλάξει, υπάρχουν άπειρες δυνατότητες να βρεις αυτό που σου ταιριάζει σε πολύ προσιτή τιμή».

Σε σχέση με τη διαφορά ηλικίας στα ζευγάρια, η Σίσσυ Φειδά είπε:

«Όλα είναι μέσα στη ζωή. Όταν είπαν για εμένα για τη διαφορά ηλικίας, με ενόχλησε γιατί δεν είχα ανάλογες σχέσεις πριν».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις