Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Σίσσυ Φειδά: Η σχέση με την κόρη μου είναι οριακά ερωτική

Σίσσυ Φειδά: Η σχέση με την κόρη μου είναι οριακά ερωτική

Η Σίσσυ Φειδά μίλησε για την «ερωτική σχέση» που έχει με την κόρη της και παραδέχεται ότι ο γάμος μοιραία έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα, αφού της αφιερώνει πολύ χρόνο.

«Δεν είναι εύκολο να είσαι μητέρα, σύζυγος και γυναίκα καριέρας», ανέφερε η Σίσσυ Φειδά.

Η ίδια έφερε στον κόσμο την κόρη της σε μεγαλύτερη ηλικία, όταν ήταν συνειδητοποιημένη. Για εκείνη η μητρότητα είναι δύσκολη, καθώς όπως θα πει οι μητέρες που δουλεύουν νιώθουν ενοχές, εξάντληση, αγανάκτηση, αλλά είναι πάντα εκεί.

«Η σχέση με την κόρη μου είναι οριακά ερωτική. Ο μπαμπάς επειδή λείπει πολλές ώρες λόγω δουλείας όταν τη βλέπει τα κάνει όλα έντονα.

Ο γάμος έρχεται σε δεύτερη μοίρα, πρώτα από όλα είναι το παιδί. Ο γάμος θέλει δουλειά, προσπαθείς να το κρατήσεις σε ένα επίπεδο ώστε να μην έχεις μεγάλες αλλαγές από πριν», δήλωσε η Σίσσυ Φειδά.

Την συγκινεί πολύ που έχει χτίσει τέτοια επικοινωνία με τον κόσμο μετά από τόσα χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Αυτές τις εκπομπές που έκανα δεν τις βλέπουμε σήμερα, γιατί έχουν πολύ ακριβό προϋπολογισμό. Θα επέστρεφα στην τηλεόραση αν έκανα κάτι στο αντικείμενο μου και είχα το χρόνο», είπε στη συνέχεια η Σίσσυ Φειδά.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις