Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη

Μια ανάρτηση που… ανέβηκε αλλά κατέβηκε σχεδόν αμέσως είναι το νέο «επεισόδιο» στο «πινγκ πονγκ» δηλώσεων ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Μετά τη συνέντευξη της παρουσιάστριας στο ΟΚ! όπου μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε δηλώσεις στο MEGA Καλημέρα, αφήνοντας αιχμές για την πρώην σύζυγό του. Η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου, «απάντησε» μια ανάρτηση όλο νόημα.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία μια ελαφίνα, δέχεται επίθεση από δυο τσιτάχ. Και τα όσα έγραψε, θεωρήθηκαν «απάντηση» στον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Η παραπάνω φωτογραφία κέρδισε τον τίτλο για την καλύτερη φωτογραφία της δεκαετίας και οδήγησε τη φωτογράφο σε κατάθλιψη.

Τα τσιτάχ κυνήγησαν μία ελαφίνα και τα δύο μωρά της. Η μητέρα θα μπορούσε εύκολα να ξεφύγει από τα τσιτάχ αλλά αντ’ αυτού θυσίασε τον εαυτό της, ώστε τα παιδιά της να μπορούν να σωθούν.

Στη φωτογραφία τη βλέπουμε να κοιτάζει τα μωρά της που τρέχουν ασφαλή, ενώ η ίδια είναι έτοιμη να γίνει κομμάτια», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά, η ανάρτηση διαγράφηκε κι έμεινε μόνο σε story, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μετά την πρεμιέρα του «Χαμογέλα και Πάλι», μίλησε στους δημοσιογράφους και ρωτήθηκε για όσα ανέφερε στη συνέντευξή της, λέγοντας ότι θέλησε να τονίσει το γεγονός πως έχει επιλέξει να μην μιλήσει γι’ αυτό το θέμα, καθώς θέλει να προστατεύσει τα παιδιά της.

«Εξήγησα επαρκώς γιατί δεν μιλάω, αλλά δεν μίλησα. Είναι πάρα πολύ γενικά αυτά που είπα, δεν σκοπεύω να μιλήσω. Είναι πάρα πολύ συγκεκριμένοι λόγοι σοβαροί και θεωρώ ότι δεν αφορούν και κανέναν. Κι εγώ αν αφορούσε κάποιον άλλον θα έπαιζα το θέμα, αλλά θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό να προστατευθούν τα παιδιά παρά η εικόνα μου και η εικόνα του πρώην συζύγου μου», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

«Εκτιμώ ότι δείξατε σεβασμό… γιατί εγώ δεν επικοινώνησα με τα Μέσα ποτέ για να δώσω κατευθύνσεις,. Τον σεβασμό που ζήτησα και πήρα τον χρωστάω σε όλους», είπε στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου αναφερόμενη στους δημοσιογράφους.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις