Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: «Μου είπαν να φτιάξω τη ζωή μου, δεν είναι χαλασμένη»

«Ας αναγνωρίζουμε τις προθέσεις, αλλά ας προσπαθήσουμε χωρίς θυμό γιατί είναι πολύ εύκολο να πάμε στα παλιά στερεότυπα» σχολίασε η παρουσιάστρια
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τίποτα δεν αφήνει… να πέσει κάτω η Σίσσυ Χρηστίδου που μέσα από την εκπομπή της έκανε αναφορά σε όσα ακούει για τον χωρισμό της και την επόμενη μέρα στη ζωή της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη που προκάλεσαν την αντίδραση του Κώστα Φραγκολιά αναφέρθηκε στα σχόλια που ακούει ανά διαστήματα μετά τον χωρισμό της.

 «Εμένα την άλλη φορά μου είπανε να φτιάξεις τη ζωή σου κι είπα ότι δεν είναι χαλασμένη. Θα το πει με πολύ γλυκό τρόπο μία κυρία στο super market: άντε Σισσάκι μου, να φτιάξεις τη ζωή σου, μεγάλωσαν τα παιδιά σου» είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δεν θα θυμώσω. Αναγνωρίζω τις προθέσεις. Ας αναγνωρίζουμε τις προθέσεις, αλλά ας προσπαθήσουμε χωρίς θυμό γιατί είναι πολύ εύκολο να πάμε στα παλιά στερεότυπα και δεδομένα και να ακουμπήσουμε εκεί και να απαξιώσουμε. Ας βάλουμε το μυαλό μας σιγά σιγά να σκεφτεί λίγο διαφορετικά κι ας έχει αυτό και κόστος» συμβούλευσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Αντώνης Ρέμος για την απώλεια του Παντελή Παντελίδη: «Η μοίρα μας έπαιξε ένα πολύ κακό παιχνίδι, είναι μια πληγή μέσα μου»
«Ξύπνησα και είδα το αυτοκίνητό μου αναποδογυρισμένο και ότι υπήρχε νεκρός τραγουδιστή - Η μητέρα μου και η αδερφή μου με έπαιρναν για να δουν αν είμαι εγώ»
Παντελής Παντελίδης / Αντώνης Ρέμος
Ειρήνη Νικολοπούλου: «Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας δεν ήταν απλά φίλος μου, ήταν αυτός που έβαλε το χέρι του στη φωτιά για μένα»
«Οι δικές μου ασθένειες, όπως η υπέρταση και η ρευματοειδής αρθρίτιδα, δημιουργήθηκαν και είχαν αφορμή τις τοξικές συμπεριφορές στο επαγγελματικό μου περιβάλλον», αποκάλυψε
Ειρήνη Νικολοπούλου