Lifestyle

Σίσσυ Χρηστίδου: Στη Χαλκιδική για μπάνιο λίγες μέρες πριν γεννήσει!

Στη Φούρκα της Χαλκιδικής κάνει τα μπάνια της η Σίσσυ Χριστίδου, λίγες μέρες πριν κρατήσει στην αγκαλιά της τον δεύτερο γιο της.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη Φούρκα της Χαλκιδικής κάνει τα μπάνια της η Σίσσυ Χριστίδου, λίγες μέρες πριν κρατήσει στην αγκαλιά της τον δεύτερο γιο της. 

Η Σίσσυ χάρηκε το καλοκαίρι και τη θάλασσα με την παρέα της παρά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης την επισκεπτόταν όταν του επέτρεπε το πρόγραμμα των συναυλιών του με τους Onirama.

Όπως γράφει το OK , η 33χρονη παρουσιάστρια που μπήκε στο μήνα της στις 10 Αυγούστου, αποφεύγει τις πολλές μετακινήσεις και περιορίζεται μόνο στις απαραίτητες επισκέψεις στο γυναικολόγο της στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει το σαφάρι στην Κένυα: Οι εντυπωσιακές αναρτήσεις από το ταξίδι στην Αφρική
Στις φωτογραφίες και τα βίντεο δείχνει όλα τα άγρια ζώα που είδε από κοντά, ενώ απόλαυσε την ανατολή τα ξημερώματα έχοντας δίπλα της τον σύντροφό της, Δημήτρη Σπυριδωνίδη
Ιωάννα Τούνη 5
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Ο Νίκος Καρβέλας θα έπρεπε να δείξει κατανόηση, η συναυλία της Άννας Βίσση ήταν επιβεβαίωση και για τους δύο
«Η Άννα Βίσση έκανε μία συναυλία επιπέδου εξωτερικού με τιμές επιπέδου εσωτερικού», πρόσθεσε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός στο «Live News»
Νίκος Καρβέλας και Άννα Βίσση