Lifestyle

Σμαράγδα Καρύδη: Έχω συγχωρήσει απιστία και ήταν λάθος, έχω αφήσει και δουλειά για έναν έρωτα

«Ο έρωτας είχε πολύ σημαντική θέση στη ζωή μου πάντα» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Σμαράγδα Καρύδη
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν η πρώτη καλεσμένη, στην πρεμιέρα της 4ης σεζόν του δημοφιλούς podcast «Rainbow Mermaids» και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την απιστία και τη σημασία του έρωτα στη ζωή της. Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως έχει κάνει υποχωρήσεις για ανθρώπους που αγαπούσε. Δεν κοιτάζει το παρελθόν. Εστιάζει στο μέλλον και στις προκλήσεις του.

Όταν η συζήτηση έφτασε στην απιστία, η Σμαράγδα Καρύδη εξομολογήθηκε πως έχει συγχωρήσει και το έχει μετανιώσει. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης μίλησε για τα επαγγελματικά της και αναφέρθηκε στον εμβληματικό της ρόλο ως «Ντάλια» στη σειρά «Στο Παρά Πέντε». Θυμήθηκε αστεία περιστατικά από τα γυρίσματα και εξήγησε πώς αυτός ο ρόλος επηρέασε τη ζωή της.

Μίλησε ανοιχτά για το πώς βλέπει τις σχέσεις, εξηγώντας τις δικές της κόκκινες γραμμές. Αναφέρθηκε σε όσα την τρομάζουν στην καθημερινότητα, αλλά και στις εσωτερικές της μάχες, στο πέρασμα του χρόνου.

«Έχω συγχωρήσει απιστία και ήταν λάθος μου… Δεν το παίρνω προσωπικά όμως, ότι δεν είμαι εγώ επαρκής ή καλή γι’ αυτόν..» ανέφερε η Σμαράγδα Καρύδη.

Ενώ σε άλλο σημείο παραδέχτηκε: «Ο έρωτας είχε πολύ σημαντική θέση στη ζωή μου πάντα. Έχω νιώσει ότι έχω κάνει πίσω πράγματα άλλα, γιατί είχε προτεραιότητα να είμαι με τον άνθρωπο αυτόν. Τότε άξιζε. Τώρα εκ των υστέρων είναι και άσκοπο να σκέφτεσαι ότι ίσως δεν άξιζε… Έχω αφήσει και δουλειά για έναν έρωτα».

Αυτή την περίοδο, η Σμαράγδα Καρύδη μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε τηλεοπτικά γυρίσματα, θεατρικές προετοιμασίες και στιγμές προσωπικής χαλάρωσης, έχοντας μπει σε μια νέα και δημιουργική φάση της ζωής της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη: Η επίσκεψη στο Παρίσι και το «κερασμένο» φρέντο εσπρέσο
Η Ιωάννα Τούνη παρακάλεσε τον πρωθυπουργό να μην πάει στα εγκαίνια του νέου της καταστήματός της στο Παρίσι και εκείνος της απάντησε με χιούμορ
Ιωάννα Τούνη και Κυριάκος Μητσοτάκης 100
Ο Αντώνης Ρέμος έτοιμος για την φαντασμαγορική συναυλία στην Θεσσαλονίκη: Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Ροναλντίνιο που θα χορέψει «Ζορμπά»
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου ο Αντώνης Ρέμος, λίγες μέρες πριν την συναυλία του για τα 30 χρόνια πορείας του στο τραγούδι - Οι εντυπωσιακοί καλεσμένοι, ο Μέγας Αλέξανδρος και οι εκπλήξεις
Αντώνης Ρέμος
23