Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σόφη Ζαννίνου: Είμαι 72 ετών απείραχτη, η κάθε ρυτίδα μου είναι παράσημο

Σόφη Ζαννίνου: Είμαι 72 ετών απείραχτη, η κάθε ρυτίδα μου είναι παράσημο

Η ηθοποιός Σόφη Ζαννίνου σε μία εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και φγια τη σχέση της με τον πατέρα της.

Η Σόφη Ζαννίνου δηλώνει πως έχει μεγαλώσει και δεν διστάζει να αποκαλύψει την ηλικία της. «Είμαι 72 ετών απείραχτη», λέει η ίδια.

«Μία φορά έκανα μπότοξ, όταν έπαιζα στις “Πεθερές” και έπρεπε να κάνω τη θυμωμένη…παραλίγο να κατουρηθώ από το σφίξιμο», θυμάται χαρακτηριστικά η Σόφη Ζαννίνου.

Η συζήτησε πήγε στον Γιώργο Μαρίνο, τον οποίο χαρακτηρίζει «κέρβερο». «Ο Γιώργος Μαρίνος πριν την παράσταση ήταν κέρβερος και μετά ένα παιδί 12 ετών». Δηλώνει επίσης πως η «Μέδουσα» και ο Γιώργος Μαρίνος ήταν η αρχή των μιούζικαλ.

Αναφέρει πως δεν γνωρίζει τι κάνει σήμερα ο ηθοποιός και ενίοτε λαμβάνει πληροφορίες θετικές και άλλοτε αρνητικές. «Δεν είναι εύκολο να έρθω σε επικοινωνία μαζί του» προσθέτει.

Η Σόφη Ζαννίνου μένει τα τελευταία χρόνια μαζί με την μητέρα και την κόρη της. Δηλώνει πως η συνύπαρξη είναι εξαιρετική και ότι δεν λείπει η αντρική φιγούρα.

«Έχω ζητήσει συγνώμη από την κόρη μου γιατί ήμουν πάρα πολύ σκληρή και το παρατράβηξα» αναφέρει.

Ερωτώμενη για το εάν φοβόταν εκείνη τον πατέρα της, αποκαλύπτει πως τον έβλεπε και «κατουριόταν» επάνω της. «Έμπαινε μέσα και σταμάταγε μέχρι και το ρολόι του τοίχου» συμπληρώνει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις