Lifestyle

Σοφία Παυλίδου: Ταξίδι στη Νέα Υόρκη με τους γιους της!

Δείτε φωτογραφίες!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όλο και πιο ήρεμη φαίνεται η Σοφία Παυλίδου, μετά τον χωρισμό της από τον Χρήστο Φερεντίνο ,μετά από 12 χρόνια γάμου κι έξι χρόνια σχέσης. Στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση της είδησης, μπορεί κάποια δημοσιεύματα να τους ήθελαν σε νέες σχέσεις, αλλά τα διέψευσαν. H ηθοποιός αυτές τις μέρες περνά ξέγνοιαστες στιγμές στη Νέα Υόρκη με τους δυο γιους της και δείχνει να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Γωγώ Μαστροκώστα: «Ο Τραϊανός Δέλλας έφευγε με την τελευταία πτήση για Αθήνα και επέστρεφε το πρωί άυπνος για να την δει για λίγες ώρες»
«Ήθελε να είναι δίπλα στην αγαπημένη του Γωγώ έστω λίγες ώρες. Τελικά άφησε την προπονητική και τον ΟΦΗ για να στηρίξει τη γυναίκα του, Μεγάλε Τραϊανέ συλλυπητήρια» γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Μανώλης Αλεξάκης
Ο Τραϊανός Δέλλας 34