Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Σοφία Βεργκάρα: «Τσακώνεται» με Ισπανό παρουσιαστή για τα αγγλικά της

Σοφία Βεργκάρα: «Τσακώνεται» με Ισπανό παρουσιαστή για τα αγγλικά της

Η Σοφία Βεργκάρα με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά του Netflix «Griselda», έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη σε ισπανική εκπομπή και μίλησε για όλα.

Η Σοφία Βεργκάρα εμφανίστηκε στην εκπομπή «El Hormiguero» του καναλιού Antena 3, όπου απάντησε και στο θέμα του έρωτα, αναφερόμενη στο πρόσφατο διαζύγιο της από τον Τζο Μανγκανιέλο.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Βεργκάρα σχολίασε με χιούμορ τα μελλοντικά ρομαντικά της ενδιαφέροντα.

Μοιράστηκε, μάλιστα, τα… κριτήριά της, δίνοντας έμφαση στην ηλικία του υποψήφιου συντρόφου, την απαίτηση για παιδιά και τη συνολική ομορφιά. Ειδικότερα, διευκρίνισε την αποστροφή της από τους ηθοποιούς, δεδομένου του πρόσφατου διαζυγίου της από έναν από αυτούς.

«Δεν ξέρω τι θέλω τώρα… Έναν ταυρομάχο;» αστειεύτηκε η 51χρονη σταρ και συνέχισε: «Πρέπει να είναι πενήντα χρονών όπως εγώ, να έχει παιδιά και να είναι όμορφος, αλλά δεν χρειάζεται να είναι κάποιο θεϊκό πράγμα».

Η συνέχεια, όμως, ήταν… επεισοδιακή. Καθώς εξελισσόταν η συζήτηση στα ισπανικά, ο δημοσιογράφος της ζήτησε να αναφερθεί στη σειρά που έγινε πασίγνωστη, το Modern Family.

Η διάσημη ηθοποιός αντέδρασε στο «τρολάρισμα» του παρουσιαστή λέγοντας: «Λάθος το λέω; Α, επειδή μιλάς καλύτερα αγγλικά από εμένα; Α.»

Οι μορφασμοί της ηθοποιού ήταν ενδεικτικοί, αλλά κορυφώθηκαν όταν ο Ισπανός παρουσιαστής άρχισε να ρωτάει για τις υποψηφιότητες που είχε για βραβεία Emmy.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις