Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της Όπρα Γουίνφρεϊ: Είδα τον παππού μου να προσπαθεί να πνίξει τη γιαγιά μου

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της Όπρα Γουίνφρεϊ: Είδα τον παππού μου να προσπαθεί να πνίξει τη γιαγιά μου
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Σοκάρουν τα όσα αποκαλύπτει η Οπρα Γουίνφρεϊ σχετικά με το περιστατικό οικογενειακής βίας που έζησε όταν ήταν παιδί.

Μάλιστα η Οπρα αναφέρει πως κάθε φορά που κοιμάται έχει μία αίσθηση ανασφάλειας με το περιστατικό που τη σημάδεψε για όλη της τη ζωή σε πολύ μικρή ηλικία στο σπίτι των παππούδων της.

«Η γιαγιά μου και εγώ κοιμόμασταν στο ίδιο κρεβάτι. Ο παππούς μου ήταν σε διπλανό δωμάτιο και ένα βράδυ, στη μέση της νύχτας, σηκώθηκε και ήρθε στο δωμάτιό μας. Όταν ξύπνησα, είδα τα χέρια του στον λαιμό της γιαγιάς μου. Εκείνη ούρλιαζε» εξομολογήθηκε η Όπρα στην εκπομπή The Dr Oz Show.

Σύμφωνα με όσα περιγράφει η Οπρα Γουίνφρει η γιαγιά της κατάφερε να σπρώξει τον άνδρα και έτρεξε για βοήθεια σε έναν γείτονά τους, ο οποίος ήταν τυφλός, όπως γράφει σε δημοσίευμα ο «Independent».

«Ο Χένρι (σ.σ. ο γείτονας) ήρθε αμέσως να βοηθήσει τη γιαγιά μου ώστε να σηκώσουν τον παππού μου από το πάτωμα» ήταν τα λόγια της Οπρα με τις επόμενες ημέρες να είναι εφιαλτικές.

«Μετά από αυτό η γιαγιά μου έβαζε μία καρέκλα κάτω από το πόμολο και γύρω από αυτή είχε δέσει κουτιά κονσερβών. Κάθε βράδυ από εκεί και έπειτα κοιμόμασταν έτσι. Πάντα ενώ κοιμόμουν είχα το νου μου μήπως ακούσω τα κονσερβοκούτια. Σκεφτόμουν τι θα γίνει εάν το πόμολο κουνηθεί» τόνισε χαρακτηριστικά.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις