Lifestyle

Σπύρος Μαρτίκας: Δεν είμαστε μαζί με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, μετακόμισε στο σπίτι της

Οι μεταξύ τους σχέσεις παραμένουν άψογες με τον Σπύρο Μαρτίκα να τονίζει ότι τίποτα δεν είναι οριστικό στο χωρισμό τους

Ο Σπύρος Μαρτίκας επιβεβαίωσε τον χωρισμό του με την Βρισηίδα Ανδριώτου, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο για επανασύνδεση.

Μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε ότι με την Βρισηίδα Ανδριώτου περνούν μια σοβαρή κρίση και δεν μένουν πια μαζί.

 «∆εν είμαστε μαζί µε τη Βρισηίδα. Κανείς δεν ξέρει αν είναι οριστικό. Έχουμε μαζί ένα σκυλάκι, την Dori, που δεν θέλει να τη μοιραστεί κανείς. Αγαπώ τη Βρισηίδα, κάνουμε δουλειές μαζί, την Τρίτη είχα γενέθλια και µου έκανε έκπληξη στο φαρμακείο. Μου έφερε και τους φίλους µας. ∆εν ήξερα τίποτα», απάντησε ο Σπύρος Μαρτίκας.

O ίδιος μάλιστα εξηγεί ότι εδώ και λίγες μέρες η Βρισηίδα έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι και οι σχέσεις μεταξύ τους παραμένουν άψογες.

«Εδώ και δύο εβδομάδες μετακόμισε στο σπίτι της στον Άλιµο. Ο ένας είναι δίπλα στον άλλον, αγαπιόμαστε. Μπορεί να θέλουμε λίγο χρόνο να ξεφύγουμε από τη συγκατοίκηση. Όλα είναι πιθανά για επανασύνδεση», ανέφερε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αντώνης Σρόιτερ για αρνητικά σχόλια: «Συμφωνώ μαζί τους, όποιος είναι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνει την ειρωνεία, θα γράψει “το παραδέχτηκε”»
«Στο σπίτι εγώ είμαι ο βοηθός. Μου λένε τι δουλειές πρέπει να κάνω, τι έχει χαλάσει, ποια βρύση πρέπει να φτιάξω, να κάνω τον "διαιτητή" στους τσακωμούς», εξομολογήθηκε ακόμα
Αντώνης Σρόιτερ
Ελεονώρα Μελέτη για beef με Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν με ενοχλεί τίποτα, το μόνο που με πειράζει είναι τα φασόλια»
«Πόσοι Χίτλερ μαζεμένοι σε έναν πλανήτη; Πάτε λίγο στη σειρά να δούμε ποιόν θα πρωτο-σκοτώσουμε να ησυχάσουμε», ήταν η ατάκα της ηθοποιού που εξόργισε τη δημοσιογράφο και Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
Ελεονώρα Μελέτη
Ο Κόλιν Φάρελ αποθέωσε τη νέα του συμπρωταγωνίστρια, Μάργκοτ Ρόμπι: «Δεν είναι μόνο μια απίστευτη ηθοποιός»
Οι δύο ηθοποιοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για την ταινία «A Big, Bold, Beautiful Journey», που θα έρθει και στους ελληνικούς κινηματογράφους με τίτλο «Ένα μεγάλο όμορφο τολμηρό ταξίδι»
Ο Κόλιν Φάρελ και η Μάργκοτ Ρόμπι