Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Καυτά φιλιά και έξαλλος χορός μπροστά στις κάμερες στο πάρτι του Χρήστου Φερεντίνου

Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Καυτά φιλιά και έξαλλος χορός μπροστά στις κάμερες στο πάρτι του Χρήστου Φερεντίνου

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκαν στην εκπομπή «Σάββατο με Φίλους», με οικοδεσπότη τον Χρήστο Φερεντίνο, και… έβαλαν φωτιά στο στούντιο.

Ο γνωστός φαρμακοποιός και η σύντροφός του, και οι πρώην οπαίκτες του Survivor, αποδέχθηκαν την πρόσκληση, και βρέθηκαν στο ψυχαγωγικό σόου του ΣΚΑΪ.

Στην κυριολεξία τα «έδωαν όλα» στο χορό, με τα τραγούδια του Δημήτρη Κοντολάζου αλλά και του Γιώργου Γερολυμάτου.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν μπορούσαν να κρύψουν τον έρωτά τους, και ο τηλεοπτικός φακός τους εντόπισε να ανταλλάσσουν φιλιά, να χαμογελούν και να διασκεδάζουν.

Δεν έχουν κρύψει άλλωστε ότι ο γάμος βρίσκεται στα άμεσα σχέδιά τους.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου είχαν δώσει τη δική τους απάντηση στα σχόλια που έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σε βάρος του πρώτου, με αφορμή την κριτική που είχε ασκήσει ο γνωστός φαρμακοποιός στη Μαρία Αντωνά στο Survivor.

«Ξέρεις τι μπορεί να τον ενοχλεί; Εκείνος είναι κάθε μέρα στην τηλεόραση, εμείς είμαστε μια στο τόσο και έχουμε μεγαλύτερη δημοσιότητα και απήχηση από εκείνον», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Εμένα με ενοχλεί η υποκρισία. Σχολίασαν όλοι τι είπε ο Σπύρος αλλά κανείς δεν γύρισε να δείξει με το δάχτυλο έναν Λάμπρο Κωνσταντάρα που θεωρείται δημοσιογράφος που όλοι τον εκτιμάνε, να μιλήσει τόσο άσχημα για τον Σπύρο Μαρτίκα.

Τι ήταν αυτό που τον πείραξε; Στον Λάμπρο απευθυνθήκαμε; Όχι. Ο Σπύρος μιλούσε για άλλον άνθρωπο», σχολίασε από την πλευρά της η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις