Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σπύρος Παπαδόπουλος για το «Στην Υγεία Μας»: O χρόνος μας έφθειρε, έφυγε η αρχική ορμή

Σπύρος Παπαδόπουλος για το «Στην Υγεία Μας»: O χρόνος μας έφθειρε, έφυγε η αρχική ορμή

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «Πάμε Δανάη!» ο Σπύρος Παπαδόπουλος, και μίλησε για τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» αλλά και το «Στην Υγεία Μας».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» και όπως δήλωσε ο ίδιος, το cast της σειράς έχει τη φλόγα του ερασιτέχνη και θέλει να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

Ακόμη, αποκάλυψε για ποια σειρά είχε δεχτεί πρόταση να παίξει: «Μου πρότειναν τον ρόλο του Δούκα Σεβαστού στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά δεν είχα το χρόνο να το κάνω», είπε.

«Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά για μένα ο κύκλος του «Στην Υγεία Μας» έχει κλείσει μέσα μου. Ήταν τεράστιος κύκλος, η λίμνη του Μαραθώνα! Με ενοχλούσε όταν δημοσιογράφοι με αποκαλούσαν παρουσιαστή. Με ρωτούσαν «είστε και ηθοποιός;». Δεν βλέπω τον εαυτό μου ξανά ως παρουσιαστή, στην τηλεόραση πια προτιμώ τη μυθοπλασία», δήλωσε.

«Είμαι τόσο εγωιστής που και 100 εκατομμύρια να μου δώσεις, εάν δεν θέλω να κάνω κάτι δεν θα το κάνω. Είμαι αγύριστο κεφάλι, δύσκολα ο άλλος μου αλλάζει γνώμη.

Τις μεγάλες αποφάσεις δεν τις παίρνω κατόπιν ώριμης σκέψης, μου σκάνε ξαφνικά. Ξύπνησα μέσα στην νύχτα και είπα για το «Στην Υγειά Μας» ότι “τώρα τελειώνω”», και συνέχισε:

«O χρόνος μας έφθειρε, έφυγε η αρχική ορμή. Δεν προσέχαμε κάποια πράγματα όσο έπρεπε, χωρίς βέβαια να γίνει αντιληπτό αυτό στον κόσμο.

Είπα «φτάνει, μέχρι εδώ». Υπήρξαν περιστατικά ανθρώπων που διαφωνούσαν με το πως γίνεται η εκπομπή», αποκάλυψε για το παρασκήνιο του «Στη Υγειά Μας».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις