Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σπύρος Παπαδόπουλος: Πρωτοδίκως οι άνθρωποι δικάζονται στις τηλεοράσεις και η δικαιοσύνη λειτουργεί επικουρικά

Σπύρος Παπαδόπουλος: Πρωτοδίκως οι άνθρωποι δικάζονται στις τηλεοράσεις και η δικαιοσύνη λειτουργεί επικουρικά

Στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» κάθισε το μεσημέρι της Κυριακής ο αγαπημένος ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής του «Στην υγειά μας ρε παιδιά», της μακροβιότερης εκπομπής για το ελληνικό τραγούδι, Σπύρος Παπαδόπουλος, «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για όλα.

«Μου λείπουν οι μεγάλες στιγμές που ζήσαμε. Ήταν 17 χρόνια, ήταν μέρος της ζωής μου. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι δεν ξεκουράζομαι τώρα, γιατί τόσα χρόνια δούλεψα αρκετά και είχα πολύ άγχος.

Τώρα μπορώ να πάω και ένα διήμερο», είπε αρχικά για τους τίτλους τέλους του «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

«Η εκπομπή είχε πολλή δουλειά, μελέτη, διάβασμα. Ήθελα να ξέρω τα πάντα για τον κάθε καλεσμένο για να μην βρεθώ προ εκ πλήξεως στο γύρισμα», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση πώς παραμένει τόσο ταπεινός παρά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει, αποκρίθηκε: «Το μότο μου είναι «κοιτάμε μόνο τον αγώνα της Κυριακής», έτσι πορεύομαι. Μόνο σε ευτυχείς συγκυρίες μπορώ να τα αποδώσω όσα έχω κάνει. Δεν πιστεύω ότι έχω περισσότερες ικανότητες από άλλους συναδέλφους μου».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Sexy Laundry», στο Θέατρο Κάππα με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Βλέπει τον εαυτό του στον ρόλο που ενσαρκώνει; «Προσεγγίζω τους ρόλους μου ψάχνοντας να βρω μέσα μου το αντίστοιχο κομμάτι. Δεν κάνω όμως ευθείες αναφορές. Ψάχνω απλά να βρω αντιστοιχίες», σημείωσε και τόνισε ότι δεν θα έκανε την παράσταση αν δεν δεχόταν η Δάφνη.

Για την μεγάλη επιτυχία που έχουν σημειώσει οι «Απαράδεκτοι» στην ελληνική τηλεόραση, αποκάλυψε:

«Καταλάβαμε όταν τελείωσε η σειρά ότι ήταν κάτι που άρεσε αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα γράψει ιστορία. Με τα χρόνια το καταλάβαμε και καταλάβαμε το προφητικό γράψιμο της Δήμητρας».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις