Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Στα μαχαίρια Τζολί – Πιτ για τις κατηγορίες παιδικής κακοποίησης! Δεν επιβεβαιώνει ποινική έρευνα το LAPD

Στα μαχαίρια Τζολί – Πιτ για τις κατηγορίες παιδικής κακοποίησης! Δεν επιβεβαιώνει ποινική έρευνα το LAPD

Ενώ τα δημοσιεύματα θέλουν τον Μπραντ Πιτ να κακοποίησε τα παιδιά του σε ιδιωτικό τζετ μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί, εκπρόσωπος του LAPD δήλωσε πως δεν γνωρίζει να υπάρχει ποινική έρευνα κατά του διάσημου ηθοποιού.

Ο Brad Pitt φέρεται να ήταν μεθυσμένος στην πτήση της περασμένης Τετάρτης και να κακοποίησε τα παιδιά του, γεγονός που ώθησε την Αντζελίνα Τζολί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου την επόμενη μέρα. Φέρεται να ήταν τόσο εκτός ελέγχου, που ούρλιαζε και μόλις προσγειώθηκε το ιδιωτικό αεροπλάνο προσπάθησε να φύγει με το φορτηγό ανεφοδιασμού καυσίμων.

Ενώ τα δημοσιεύματα θέλουν τον Μπραντ Πιτ να ερευνάται από το LAPD και το τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών, εκπρόσωπος του LAPD ανέφερε πως δεν γνωρίζει να γίνεται ποινική έρευνα εναντίον του. Σύμφωνα πάντως με τα όσα γράφονται, οι αρχές αναμένεται να μιλήσουν και με την Αντζελίνα Τζολί και τα 6 παιδιά τους.

Άνθρωπος από το περιβάλλον του Μπραντ Πιτ δήλωσε πως παίρνει το θέμα πολύ σοβαρά και υποστηρίζει ότι ποτέ δεν κακοποίησε τα παιδιά του. “Είναι λυπηρό που οι άνθρωποι που εμπλέκονται συνεχίζουν να προσπαθούν να τον παρουσιάσουν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο”.

Συνάδελφος του λαμπερού ζευγαριού είπε στο Access Hollywood πως ενώ η Αντζελίνα Τζολί θέλει τα παιδιά τους να έχουν σχέση με τον Μπραντ Πιτ, δεν θέλει να υπάρχει επικοινωνία τους το προσεχές διάστημα. Και ενώ ο Μπραντ Πιτ φαίνεται πως περίμενε το διαζύγιο, ήταν προς μεγάλη του έκπληξη η χρονική στιγμή που κατέθεσε την αίτηση η διάσημη ηθοποιός. “Της ζητούσε να το κάνει διακριτικά. Όχι για να σώσουν τον γάμο τους αλλά για να τα παιδιά τους και τον αγνόησε”, σημείωσε άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του Μπραντ Πιτ. “Έφτασε προφανώς η στιγμή που ξεχείλισε το ποτήρι, που ένιωθε πως δεν άντεχε άλλο. Μπορεί να είχε διαλυθεί και εκείνος και να της είπε πως δεν μπορεί να συνεχίσει και έτσι αντέδρασε. Περνούσαν δύσκολα για αρκετό καιρό”.

Άνθρωπος από το περιβάλλον της Αντζελίνα Τζολί δήλωσε πως μαζεύονταν πράγματα με τον καιρό. “Τον αγάπησε για πάρα πολλά χρόνια και το διαζύγιο δεν είναι κάτι που κάνεις παρορμητικά. Στο τέλος έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Έχουν μαζί έξι παιδιά και θα είναι πάντα ο ένας στη ζωή του άλλου”.

Ενώ τα δημοσίευματα θέλουν να υπήρξε εξωσυζυγική σχέση από την πλευρά του Μπραντ Πιτ με τη συμπρωταγωνίστριά του Μαριόν Κοτιγιάρ, οι δύο λαμπεροί ηθοποιοί το αρνούνται, επισημαίνοντας πως είναι αφοσιωμένοι στα παιδιά τους. Από τη στιγμή που βρέθηκε μπλεγμένη στο σκάνδαλο μεγατόνων του Χόλιγουντ, η Μαριόν Κοτιγιάρ αναγκάστηκε να πάρει δημόσια θέση, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους και διαψεύδοντας κατηγορηματικά τον δεσμό που της χρέωναν με τον Μπραντ Πιτ.

Τι και αν η 40χρονη Μαριόν Κοτιγιάρ έγραψε μια μακροσκελή ανακοίνωση για να διαψεύσει τις φήμες περί δεσμού της με τον Μπραντ Πιτ, να ανακοινώσει πως περιμένει δεύτερο παιδί με τον σύντροφό της Γκιγιόμ Κανέ και να ευχηθεί ό,τι καλύτερο στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί; Η Αντζελίνα Τζολί όταν είχε βρεθεί στα γυρίσματα της νέας τους ταινίας με τον σύζυγό της δεν γύρισε καν να την κοιτάξει από ζήλεια. Την αγνόησε στο σετ και ενώ η Μαριόν προσπάθησε να της απευθύνει τον λόγο, γύρισε το κεφάλι από την άλλη πλευρά. “Η Μαριόν είχε στεναχωρηθεί επειδή πίστευε ότι θα γνώριζε τη σπουδαία πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών και η Αντζελίνα Τζολί αρνήθηκε να της μιλήσει από τη ζήλεια της”.

Στο μεταξύ ο Μπραντ Πιτ φέρεται να ήταν έξαλλος που η Αντζελίνα Τζολί συναντήθηκε με τη 48χρονη Arminka Helic και την 37χρονη Chloe Dalton, δύο πρώην πολιτικούς συνεργάτες του Βρετανού πολιτικού William Hague. “O Μπραντ βλέπει αυτές τις γυναίκες, που έφερε η Αντζελίνα για να τη βοηθήσουν με την επαγγελματική εκστρατεία της και τους λόγους της, σαν άντρο. Ήταν έξαλλος με ορισμένες από τις αποφάσεις της Arminka, καθώς ανάγκασαν τον Μπραντ Πιτ να μειώσει το προσωπικό του ζευγαριού, απολύοντας ανθρώπους που εργάζονταν για τον Μπραντ Πιτ τα τελευταία 20 χρόνια”.

Πηγή: Dailymail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε