Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η συγκινητική αναφορά στον πρόωρο τοκετό της

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η συγκινητική αναφορά στον πρόωρο τοκετό της

Η γνωστή παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, με μία συγκινητική αναφορά στον πρόωρο τοκετό της σε ανάρτησή στα social media, στέλνει το δικό της μήνυμα.

Η φετινή Πρωτομαγιά είναι μία πραγματικά ιδιαίτερη μέρα για την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η μεγαλύτερη κόρη της, Νάγια, καρπός του έρωτά της με τον Θέμη Σοφό, έχει γενέθλια και γίνεται εννέα ετών.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και θέλησε να μοιραστεί φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες με την κόρη της και να γράψει ένα συγκινητικό κείμενο, αναφέροντας μάλιστα και τον πρόωρο τοκετό που είχε.

«Σας εύχομαι καλό μήνα. Για εμένα η Πρωτομαγιά έχει ιδιαίτερη σημασία. Πριν από εννέα χρόνια έγινα για πρώτη φορά μαμά. Απρόσμενα θα έλεγα… μιας και η Νάγια μας βιαζόταν να έρθει στη ζωή.

Μόλις είχα κλείσει τις 36 εβδομάδες και υποτίθεται ότι είχα τουλάχιστον άλλες 15 ημέρες μπροστά μου μέχρι να την γεννήσω. Αγχωμένη αλλά και με μία τεράστια προσμονή και ανυπομονησία τελικά την κράτησα για πρώτη φορά λίγες ώρες αφού μου έσπασαν τα νερά. Όλα άλλαξαν.

Αυτό το μικροσκοπικό πλάσμα αν και το έβλεπα για πρώτη φορά …το λάτρευα. Ήταν σαν να γνωριζόμαστε από πάντα.

Δεν θα πω ότι δεν υπήρξαν δυσκολίες, ψυχικές διακυμάνσεις από το πάρτι ορμονών και ερωτηματικά ειδικά την πρώτη περίοδο της λοχείας και της πλήρους άγνοιας…

Πάντα όμως αρκούσε ένα βλέμμα και μια αγκαλιά σ’ αυτό το υπέροχο πλασματάκι για να γαληνέψω και να ηρεμήσω. Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου. Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας» έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της.

Δείτε την ανάρτηση που έξκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις