Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι κόρες μου δεν τρελαίνονται που με αναγνωρίζουν στο δρόμο

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι κόρες μου δεν τρελαίνονται που με αναγνωρίζουν στο δρόμο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε αποκλειστικά στο «Τι Λες Τώρα!» και αποκάλυψε εάν θα συνεχίσει του χρόνου στον Alpha.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν… φοβήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις. Θα συνεχίσει τελικά και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον Alpha; Η ίδια απαντά:

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή είμαι στον Alpha. Εστιάζω στο τώρα, στο σήμερα. Αυτή είναι η κοσμοθεωρία μου. Είναι μία χρονιά πολύ απαιτητική και όποιες αποφάσεις για το μέλλον τις αφήνω για αργότερα», είπε στο «Τι λες Τώρα!».

Τα νούμερα τηλεθέασης την αγχώνουν, αλλά από την άλλη της δημιουργεί ένα συναίσθημα ασφάλειας.

«Η ζώνη που υπηρετώ είναι μία ζώνη που αγαπώ και νιώθω όμορφα σε αυτό το πρωινό ξύπνημα. Μου αρέσει όταν με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε “ξυπνάμε μαζί και ξυπνάμε κεφάτα”», δήλωσε η παρουσιάστρια και τόνισε ότι δεν θα ήθελε να αποχαιρετίσει αυτή τη ζώνη.

Πως αντιδρούν οι κόρες της στην αναγνωρισιμότητα της μαμάς τους; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε ένα αστείο περιστατικό.

«Οι κόρες μου δεν τρελαίνονται που με αναγνωρίζουν στο δρόμο. Δεν θα ξεχάσω όταν η μεγάλη μου κόρη όταν την τραβούσε ένας φωτογράφος του έβγαλε τη γλώσσα.

Όταν την ρώτησα “γιατί το κάνεις αυτό; Δεν είναι ωραίο!” μου είπε ότι ούτε και αυτό που κάνει εκείνος είναι ωραίο», είπε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις