Τετάρτη, 21 Φεβ.
14oC Αθήνα

Σταμάτης Γαρδέλης: Κάνω ένα restart και ξεκινάω, λέει για τη νοσηλεία του στο Δαφνί

Σταμάτης Γαρδέλης: Κάνω ένα restart και ξεκινάω, λέει για τη νοσηλεία του στο Δαφνί

Λίγο μετά την επιστροφή του από το Άγιο Όρος, ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε για την απόφασή του να κλειστεί μερικές μέρες στο Δαφνί. 

«Ό,τι έγινε πέρασε. Είμαι καλά και προχωράμε. Η ζωή προχωράει. Είχα μια εμπειρία από την οποία αποκόμισα πολλά πράγματα και ξεκινάω. Κάνω ένα restart και ξεκινάω», ανέφερε ο Σταμάτης Γαρδέλης στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού».

«Δε με έχει απογοητεύσει κάτι, ούτε έχασα τη δύναμή μου, αντιθέτως, βρήκα τη δύναμή για να αντιμετωπίσω κάποια πράγματα που με στρίμωχναν.

Νομίζω ότι τα έχω βάλει τα πράγματα σε έναν δρόμο που θα εξελιχθούν σε καλό. Δεν αισθάνομαι ότι έχω αδικηθεί, ούτε έχω να ζητήσω τίποτα, ούτε έχω παρακαλέσει.

Επειδή έχουν ακουστεί διάφορα πράγματα, αυτό που ζήτησα είναι ισονομία, ούτε ζήτησα μια ιδιαίτερη εύνοια όπως ακούστηκε επειδή είμαι επώνυμος άνθρωπος.

Το Άγιον Όρος είναι το προσωπικό μου ησυχαστήριο, είναι ένα μέρος που μπορείς να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, και μια ιδέα που πάντα θα ξεπερνά το περιεχόμενό της. Το Άγιον Όρος είναι στο απυρόβλητο, ούτε το σχολιάζεις, πηγαίνω 42 χρόνια τώρα εκεί. Βέβαια πιστεύω στο Θεό… Δε καταλαβαίνω την υποτίμηση και την κατηγοριοποίηση των ηθοποιών…» συμπλήρωσε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε για τις δηλώσεις και τις αντιδράσεις του Γιώργου Νταλάρα και είπε: «Βρήκα λίγο σκληρό αυτό που είπε ο Γιώργος Νταλάρας σε κάποια παιδιά που δουλεύουν, από την άλλη είχε και κάποια δίκια.. Κάποιοι υπερασπίστηκαν τις δηλώσεις του, κάποιοι τις καταδίκασαν…

 

Πρέπει να αφήνουμε παραθυράκια στις απόψεις μας. Ο Γιώργος Νταλάρας όμως έχει κάνει πολιτισμό. Κάθε άποψη έχει δυο πλευρές. Σε ένα βαθμό καλά τα είπε».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις