Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Σταμάτης Γαρδέλης: «Πρώτη φορά στο κρατητήριο και με κλείδωσαν μέσα»

Σταμάτης Γαρδέλης: «Πρώτη φορά στο κρατητήριο και με κλείδωσαν μέσα»

«Πρώτη φορά στο κρατητήριο και με κλείδωσαν μέσα». Είναι τα λόγια του Σταμάτη Γαρδέλη μετά την εμπλοκή του με τη Δικαιοσύνη.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή T-live για την περιπέτειά του στο κρατητήριο ύστερα από την άρνησή του να αποχωρήσει από τον χώρο, όπου συνεδρίαζε η επιτροπή αντιρρήσεων του Δασαρχείου, περιμένοντας να συζητηθεί η υπόθεσή του για το σπίτι του στο Πόρτο ράφτη, κάτι που δεν έγινε.

Έτσι, οδηγήθηκε στο κρατητήριο με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

«Πρώτη φορά στο κρατητήριο και με κλείδωσαν μέσα. Δεν με άφηναν να πάρω τηλέφωνο, επικοινωνούσα με το ζόρι με τον δικηγόρο μου», είπε ο ίδιος στην κάμερα του T-live.

Και συνέχισε: «Ήρθε η αστυνομία και μου στραμπούληξε το χέρι. Δεν έφερα καμία αντίσταση, γιατί να μου στραμπουλήξουν το χέρι; Γιατί όλο αυτό το πράγμα; Δεν έφερα καμία αντίσταση».

 

«Χάνω τη ζωή μου για ένα σπίτι που έφτιαξα με τα χέρια μου. Ένα προσωπικό καταφύγιο στο Πόρτο Γερμενό με το νόμο 4014 κι έρχεται το Δασαρχείο να μου πει ότι είναι δασικό χωρίς να έχουν ακυρωθεί οι δασικοί χάρτες», δήλωσε.

«Όλο αναβολή στην αναβολή, δεν μπορώ άλλο να περιμένω, είμαι σε αδιέξοδο, τρέχουν τα χρέη μου, θέλω ισονομία, αυτό ζήτησα κι αυτό ζητάω από την αρχή», επεσήμανε ο ίδιος, φανερά αγανακτισμένος.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις