Τετάρτη, 28 Φεβ.
18oC Αθήνα

Σταμάτης Κραουνάκης για Άλκηστη Πρωτοψάλτη: Δεν εννοώ εκείνη με το «κουλή δεξιά»

Σταμάτης Κραουνάκης για Άλκηστη Πρωτοψάλτη: Δεν εννοώ εκείνη με το «κουλή δεξιά»

«Με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη έχω πορεία λες και είμαστε αδέρφια» λέει ο Σταμάτης Κραουνάκης, επαναλαμβάνοντας ότι δεν τον ενόχλησε που η γνωστή ερμηνεύτρια δεν είπε τον στίχο «χοντρή νευρικιά» στον «Άδωνι».

Πριν από μερικές μέρες, σε δηλώσεις του σχετικά με την απόφαση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να μην πει συγκεκριμένο στίχο του «Άδωνι», ο Σταμάτης Κραουνάκης είχε μιλήσει για «κουλή δεξιά», φράση που πολλοί θεώρησαν ότι απευθυνόταν στην τραγουδίστρια.

Ο μουσικοσυνθέτης, με νέες του δηλώσεις, ξεκαθάρισε ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα.

«Εγώ με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη έχω πορεία λες και είμαστε αδέλφια στη ζωή. Πίναμε από το ίδιο ποτήρι, κοιμηθήκαμε στα ίδια στρώματα, γέλια, χαρές, αγωνίες, επιτυχία.

Αυτά δεν μπορεί να τα σβήσει μία γομολάστιχα», είπε αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84.

«Το καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι μεγαλώνοντας αυτό που δεν πρέπει να χάσουμε είναι η αθωότητά μας… αλλά εκείνη την ώρα, ρώτησέ με», συνέχισε.

«Εγώ με το “κουλή δεξιά” δεν εννοώ φυσικά την Άλκηστη. Όχι, δεν με ενόχλησε που άλλαξε τον στίχο αλλά έγινε τόση φασαρία που σχολίασα κι εγώ έτσι», συμπλήρωσε.

  

«Ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε στο εξοχικό μου πριν γίνει πρόεδρος, ήθελε τη γνώμη μου για τα πολιτιστικά. Τον συμπάθησα πάρα πολύ, όπως και η μαμά μου. Μου έχει επιτρέψει να του λέω την αλήθεια.

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν το πρόσωπο που… αγάπησα και πόνεσα», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Σταμάτης Κραουνάκης για τις σχέσεις του με τον νυν και τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις