Lifestyle

Σταμάτης Σπανουδάκης: Εκδικάζεται η υπόθεση για την άγνωστη «κόρη» του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, εκδικάζεται τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 η αίτηση αναψηλάφησης που έχει ασκήσει η 48χρονη σήμερα Μαριλένα σχετικά με την υπ’ αριθμόν 684/1976 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, σύφωνα με την οποία «κηρύχθηκε ως μη γνήσιο παιδί του Σταμάτη Σπανουδάκη».

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Real News”, η Μαριλένα Σπανουδάκη ισχυρίζεται ότι είναι βιολογική κόρη του Σταμάτη Σπανουδάκη και ζητά τη διενέργεια ιατρικής παρματογνωμοσύνης και test FNA.

Το κείμενο της αίτησης αναφέρει πως το 1969 η μητέρα της Μαριλένας γνώρισε σε ένα ξενοδοχείο στην οδό Φιλελλήνων τον Σταμάτη Σπανουδακη. Οι δύο τους σύναψαν ερωτικές σχέσεις και στις 5 Ιουνίου του 1970 προχώρησαν σε θρησκευτικό γάμο, εκεί παρευρεθεί όλη η καλή κοινωνία της Αττικής σύμφωνα με την αίτηση αναψηλάφησης. Μετά την τέλεση του γάμου το ζευγάρι εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κηφισιά.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, τον Μάρτιο του 1971 ο μουσικοσυνθέτης, μαθαίνει πως σύντομα θα κληθεί να υπηρετήσει ως φαντάρος στο Παρίσι, έτσι αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα εκεί. Η απόφαση αυτή δεν βρήκε σύμφωνη την γυναίκα του Φωτεινή. Για ένα χρόνο τον επισκεπτόταν συχνά, ενώ παράλληλα αλληλογραφούσαν.

Η Μαριλένα Σπανουδάκη, αναφέρει πως τα σύννεφα δεν άργησαν να φανούν στη σχέση τους. Τον Μάιο του 1972 η Φωτεινή βρέθηκε και πάλι στο Παρίσι, οπού εκεί υπέκυψε στην αντίληψή της πως ο μουσικοσυνθέτης αλληλογραφούσε με μια άλλη γυναίκα. Εκείνη την περίοδο η γυναίκα του ανακάλυψε πως κυοφορούσε, στο άκουσμα της είδησης ο Σταμάτης Σπανουδακης, φέρεται να εξερράγη. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία ο ίδιος είπε πως, «εμένα αυτό το παιδί δεν θα με πει ποτέ μπαμπά». Ωστόσο η μητέρα της Μαριλένας αποφάσισε να κρατήσει το παιδί και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πηγή: “Real News”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αμαλία Κωστοπούλου – Τζέικ Μέντγουελ: Οι αναρτήσεις από το εντυπωσιακό πάρτι πριν τον γάμο τους στην Ελλάδα
Το ζευγάρι γιόρτασε φορώντας λευκά ρούχα, ενώ υποδέχτηκαν τους φίλους, απολαμβάνοντας μουσική και κοκτέιλ, με τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα να φωτίζουν την βραδιά
Αμαλία Κωστοπούλου  και Τζέικ Μέντγουελ