Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Σταμάτης Σπανουδάκης: Εκδικάζεται η υπόθεση για την άγνωστη «κόρη» του

Σταμάτης Σπανουδάκης: Εκδικάζεται η υπόθεση για την άγνωστη «κόρη» του

Ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, εκδικάζεται τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 η αίτηση αναψηλάφησης που έχει ασκήσει η 48χρονη σήμερα Μαριλένα σχετικά με την υπ’ αριθμόν 684/1976 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, σύφωνα με την οποία «κηρύχθηκε ως μη γνήσιο παιδί του Σταμάτη Σπανουδάκη».

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Real News”, η Μαριλένα Σπανουδάκη ισχυρίζεται ότι είναι βιολογική κόρη του Σταμάτη Σπανουδάκη και ζητά τη διενέργεια ιατρικής παρματογνωμοσύνης και test FNA.

Το κείμενο της αίτησης αναφέρει πως το 1969 η μητέρα της Μαριλένας γνώρισε σε ένα ξενοδοχείο στην οδό Φιλελλήνων τον Σταμάτη Σπανουδακη. Οι δύο τους σύναψαν ερωτικές σχέσεις και στις 5 Ιουνίου του 1970 προχώρησαν σε θρησκευτικό γάμο, εκεί παρευρεθεί όλη η καλή κοινωνία της Αττικής σύμφωνα με την αίτηση αναψηλάφησης. Μετά την τέλεση του γάμου το ζευγάρι εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Κηφισιά.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, τον Μάρτιο του 1971 ο μουσικοσυνθέτης, μαθαίνει πως σύντομα θα κληθεί να υπηρετήσει ως φαντάρος στο Παρίσι, έτσι αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα εκεί. Η απόφαση αυτή δεν βρήκε σύμφωνη την γυναίκα του Φωτεινή. Για ένα χρόνο τον επισκεπτόταν συχνά, ενώ παράλληλα αλληλογραφούσαν.

Η Μαριλένα Σπανουδάκη, αναφέρει πως τα σύννεφα δεν άργησαν να φανούν στη σχέση τους. Τον Μάιο του 1972 η Φωτεινή βρέθηκε και πάλι στο Παρίσι, οπού εκεί υπέκυψε στην αντίληψή της πως ο μουσικοσυνθέτης αλληλογραφούσε με μια άλλη γυναίκα. Εκείνη την περίοδο η γυναίκα του ανακάλυψε πως κυοφορούσε, στο άκουσμα της είδησης ο Σταμάτης Σπανουδακης, φέρεται να εξερράγη. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία ο ίδιος είπε πως, «εμένα αυτό το παιδί δεν θα με πει ποτέ μπαμπά». Ωστόσο η μητέρα της Μαριλένας αποφάσισε να κρατήσει το παιδί και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Πηγή: “Real News”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις