Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Στάθης Αγγελόπουλος: Πολλές γυναίκες κάνουν παιδί για να ζητούν διατροφές

Στάθης Αγγελόπουλος: Πολλές γυναίκες κάνουν παιδί για να ζητούν διατροφές

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στον ANT1 o τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος, στην οποία μίλησε για όλους και για όλα. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις εμφανίσεις της Νατάσας Θεοδωρίδου τις ημέρες των Εορτών, τον Νίκο Καρβέλα, τον κορονοϊό, αλλά και τους δύσκολους χωρισμούς. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος επέκρινε την Νατάσα Θεοδωρίδου για τις εμφανίσεις που έκανε τις ημέρες των Εορτών. «Εγώ θα στήριζα τους συναδέλφους μου και δεν θα τραγουδούσα αυτές τις δύο ημέρες, (των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς) στα θέατρα», είπε χαρακτηριστικά. 

Ερωτηθείς σχετικά με την πιο δύσκολη συνεργασία, είπε πως ήταν με την Άντζελα Δημητρίου, περιγράφοντας πως και γιατί έχει διαμορφώσει τέτοια άποψη.

Ακόμη, αναφέρθηκε στον Νίκο Καρβέλα και την στιγμή που αναφέρθηκε στην φυλή του, όπως λέει ότι κάνουν ακόμη και κοντινά του πρόσωπα, όταν είναι σε αντιπαράθεση μαζί του.

Σχετικά με τους χωρισμούς, ο Στάθης Αγγελόπουλος είπε «Ποιος χωρισμός είναι εύκολος; Εγώ είχα πολλά δικαστήρια με την μητέρα του γιού μου, κυρίως για τις διατροφές» και προσέθεσε «οι περισσότερες αυτό κάνουν. Παντρεύονται, κάνουν ένα παιδί και μετά ζητάνε διατροφές και διατροφές…», προκαλώντας ποικίλα σχόλια από το πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό».

Ο Στάθης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στην σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με τον κορονοϊό και την νοσηλεία του στη ΜΕΘ για σχεδόν δύο εβδομάδες. Σημείωσε δε πως συμφωνεί με τον Σταμάτη Γονίδη ότι «η Ματίνα Παγώνη και ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος είναι γραφικοί. Όχι τόσο η Παγώνη, αυτή είναι φωνακλού. Ο άλλος κουνάει πολύ το δάχτυλο».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις