Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Στάθης Αγγελόπουλος υπέρ Γιάννη Βαρδή: Κακώς ειπώθηκαν όλα αυτά από Εύη Δρούτσα και Φιλοθέη Μωβ

Στάθης Αγγελόπουλος υπέρ Γιάννη Βαρδή: Κακώς ειπώθηκαν όλα αυτά από Εύη Δρούτσα και Φιλοθέη Μωβ

Θέση στα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδή και τη Φιλοθέη Μωβ, με αφορμή τη συναυλία για τον Αντώνη Βαρδή, πήρε ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Φιλοθέη Μωβ και Χριστίνα Μαραγκόζη τάχθηκαν ενάντια στην απόφαση που πήρε ο Γιάννης Βαρδής να γίνει η συναυλία στη μνήμη του πατέρα του, με τον γιο του αείμνηστου μουσικοσυνθέτη να αντιδρά έντονα. Ο Στάθης Αγγελόπουλος, μιλώντας στη Super Κατερίνα έκρινε πως ο Γιάννης Βαρδής έκανε καλά που διοργανώθηκε η συναυλία.

«Εγώ γνώριζα τον μπαμπά του. Ο Αντώνης ήταν αυτός που με έβαλε στη CBS, σημερινή Sony Music. Γιατί να μη γίνει η συναυλία, δεν κατάλαβα; Για μένα καλά έκανε ο Γιάννης, τιμήθηκε αυτό το πρόσωπο», ανέφερε αρχικά ο Στάθης Αγγελόπουλος.

«Ο Αντώνης Βαρδής ήταν και παραμένει σπουδαίος. Κακώς ειπώθηκαν όλα αυτά και από την Εύη Δρούτσα και από την κυρία Μωβ. Το ότι δεν προσκάλεσε τη Χριστίνα Μαραγκόζη στη συναυλία είναι δικό του θέμα, δεν αφορά εμένα και τους άλλους τραγουδιστές. Πολλά τραγούδια δεν ειπώθηκαν στη συναυλία, γιατί δεν υπήρχε χρόνος», πρόσθεσε ο λαϊκός τραγουδιστής.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις και τη διαμάχη ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδή και τη Φιλοθέη Μωβ, ο Στάθης Αγγελόπουλος σχολίασε: «Έχω ζήσει όλη αυτή την κατάσταση στο παρελθόν και με τις δικές μου προσωπικές υποθέσεις. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ άσχημο να συμβαίνουν όλα αυτά. Καλά θα είναι να πέσουν οι τόνοι».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις